Sajtóközlemény

A próféta közzétett egy üzenetet a hála gyógyító hatalmáról

A világ egyik vallási vezetője hálaadó imát mondott, és felkérte a szerte a világon élő embereket, hogy tegyenek meg két fontos dolgot a sérült kapcsolataink és közösségeink meggyógyítása érdekében

Russell M. Nelson, a világ egyik vallási vezetője, Az Utolsó Napi Szentek Jézus Krisztus Egyháza elnöke a remény, a gyógyulás és az egység új üzenetével állt a világ elé, hogy segítsen felülemelkednünk a Covid19 okozta elkeseredésen, valamint legyőznünk olyan egyéb csapásokat, mint a gyűlölet és a kulturáltság hiánya.

A próféta hálaadó imát mondott a világért és az abban élő valamennyi emberért. Emellett felkért mindenkit szerte a világon, hogy tegyenek meg két fontos dolgot a sérült kapcsolataink és közösségeink meggyógyítása érdekében

  1. Hét napon át változtassuk a közösségimédia-felületeinket a saját hálanaplónkká!
  2. Mondjunk egy hálaadó imát!
 
 

Töltsd le ezt a videót!

Kifejezve a háláját a Covid19 védőoltás kifejlesztésén dolgozó tudósokért és kutatókért, a próféta (aki korábban a szív-, ér- és mellkassebészet úttörője volt) arra emlékeztet minket, miszerint „[a] lelki gondok és betegségek azonban, melyekkel [világméretű társadalomként közösen] szembenézünk, nem gyógyíthatóak orvossággal vagy műtéti úton”. Ebbe beletartoznak olyan vétkek, mint a gyűlölködés, a polgári zavargások, a rasszizmus, az erőszak, a becstelenség és a kulturáltság hiánya. „Létezik viszont egy gyógyszer – egy olyan gyógyszer, amely talán meglepő, mivel dacol a természetes megérzéseinkkel – mondta Nelson elnök. – Mindazonáltal a hatásait egyaránt igazolták már tudósok, valamint hívő férfiak és nők is. A hála gyógyító erejére utalok.”

Látogass el a mondjkoszonetet.jezuskrisztusegyhaza.org honlapra, hogy 31 nyelv valamelyikén megtekintsd vagy elolvasd a próféta videóüzenetét. Ott Nelson elnök arról adott személyes beszámolójáról is olvashatsz, hogy mikor és miként nyert el sugalmazást ezen világméretű hálaadó ima elmondására.

STÍLUSKALAUZ-MEGJEGYZÉS:Amikor Az Utolsó Napi Szentek Jézus Krisztus Egyházáról ír, kérjük, használja az egyház teljes nevét, amikor először utalást tesz rá. További információért az egyház nevének használatáról tekintse meg az online Stíluskalauzt.