Sajtóközlemények

Húsz új templomot és az Elemi új Általános Elnökségét jelentették be a 2021. áprilisi általános konferencián

Az Utolsó Napi Szentek Jézus Krisztus Egyháza 2021. április 3-án és 4-én megrendezésre került 191. általános konferenciáját a Utah államábeli, Salt Lake Cityben álló Konferencia-központból közvetítették.

Ünnepeld a húsvétot azzal, hogy a Tabernacle Choirral énekled a Messiást

A Messiás a nyugati zenei világ legismertebb, legkedveltebb és legtöbbször előadott kórusműveinek egyike. Az 1742-ben Georg Friedrich Händel által csupán 24 nap alatt megkomponált oratórium, illetve annak Charles Jennens által szentírásokból összeállított szövege három részben meséli el Krisztus életének történetét a születésétől...

Az Első Elnökség húsvéti üzenete – 2021

Ezen a húsvéton hálával telve emlékezünk meg Urunk és Szabadítónk, Jézus Krisztus feltámadásáról. Örömmel jelentjük ki és teszünk ünnepélyes bizonyságot arról, hogy Jézus Krisztus miatt mindannyian újra élni fogunk.

Európában is útmutatást és reményt nyújt az általános konferencia

Az Utolsó Napi Szentek Jézus Krisztus Egyházának tagjai és barátai évente kétszer összegyűlnek, hogy lélekemelő és útmutató üzeneteket hallgassanak meg egy újkori prófétától és más egyházi vezetőktől az általános konferencia során.

Növeli a nők vezetésben betöltött szerepét az egyház Európában

Növeli a nők vezetésben betöltött szerepét az egyház Európában

Tovább él az úttörő lelkület a misszionáriusi szolgálatra induló fiatal nők révén

A nők már több mint egy évszázada úttörő szerepet játszanak abban, ahogy a misszionáriusi munka zajlik.

Hatmilliárd forintnyi adomány a Covid19 elleni küzdelemre

A jelenlegi támogatás az UNICEF azon történelmi jelentőségű kezdeményezését segíti, amelynek keretében 2021 végéig kétmilliárd adag Covid19-vakcina beszerzését és kiszállítását végzik el a COVAX-ban részt vevő 196 országban és gazdasági térségben.

2021-ben online tartják és ingyenes lesz a RootsTech konferencia

Mindenkit hív az Egyháztörténeti Múzeum 12. nemzetközi művészeti versenye

A zsűrizett nemzetközi művészeti verseny célja az utolsó napi szentek buzdítása arra, hogy minőségi műalkotásokat hozzanak létre és megmutassák a sokszínűségüket stílusok, technikák, kifejezésmódok és hangok terén.

Isten előtt mindenki egyforma

A szeretet és a tolerancia tulajdonságai megáldják az életünket a személyes evangéliumi növekedés útján – az út során felmerülő egyéni kihívások ellenére – csakúgy, mint mások építésének újtán.