Sajtóközlemények

Lélekemelő új dal hív mindenkit: „Őt hallgasd!”

Isten ma is szól hozzánk. A Daniel Kopischke német dalszerző által írt új mű egy olyan mennyei megnyilatkozás egész éven át tartó ünneplését visszhangozza, amelyet Az Utolsó Napi Szentek Jézus Krisztus Egyháza tagjai szentnek tartanak. Az Őt hallgasd! című videóklipet nemrég tették közzé a közösségi médiában.

30 nyelven érhető el a FamilySearch

Idén augusztustól a FamilySearch.org 20 további nyelven kínál funkciókat, és ezzel a világ legnagyobb – ráadásul ingyenes – genealógiai szolgáltatása, amely már összesen 30 nyelven áll bárki rendelkezésére.

A próféta közzétett egy üzenetet a hála gyógyító hatalmáról

November 20-án megjelenik a próféta különleges videóüzenete, amely a reményről és a gyógyulásról szól

Russell M. Nelson próféta, Az Utolsó Napi Szentek Jézus Krisztus Egyháza elnöke megoszt egy különleges videóüzenetet a világgal 2020. november 20-án, 19:00 órakor (CET).

FamilySearch: Már 8 milliárd név

A FamilySearch, amely a világ legnagyobb genealógiai szolgáltatója, újabb mérföldkőhöz ért, és most már nyolcmilliárd név áll rendelkezésre a kereshető adatbázisában. Ez a szám majdnem megegyezik a Föld jelenlegi lélekszámával, és elég valószínű, hogy néhányan közülük a rokonaid. Szinte minden országból vannak feljegyzések

22 nyelven vált elérhetővé az Általános kézikönyv két részlete

Az Utolsó Napi Szentek Jézus Krisztus Egyháza vezetőinek és egyháztagjainak szóló összevont kézikönyv (amely először angol nyelven jelent meg februárban) két részlete mostantól 22 nyelven érhető el online és az Evangéliumi könyvtár alkalmazásban.

Webkonferencia a járványra adott válaszok emberi jogokra gyakorolt hatásairól

Az Európai Biztonsági és Együttműködési Szervezet (EBESZ) Demokratikus Intézmények és Emberi Jogok Hivatalának jelentése szerint 2020-ban a Covid19-járványra adott válaszlépések a szervezet számos tagállamában hátrányosan érintették a vallás szabad gyakorlásának alapvető emberi jogát.

Kis és egyszerű dolgok – Emberbaráti munka Romániában

„Már évek óta működünk együtt a Segítő Kezekkel; támogattuk az emberbaráti munkájukat játszótéri berendezésekkel, épületátalakításokkal, most pedig a Covid megelőzésére szolgáló egészségügyi maszkokkal, valamint élelmiszerkészletekkel.”

Nelson elnök konferenciai üzenete: Újítsátok meg a Krisztus iránti elköteleződéseteket a világméretű felbolydulás közepette

A hétvége során összesen öt konferenciai ülés került közvetítésre a Salt Lake Cityben álló Konferencia-központ színházterméből. A műholdon, rádión, televízión és az interneten keresztüli közvetítések, valamint a nyomtatott anyagok a becslések szerint több millió emberhez juttatják el a beszélők szavait.

Világméretű virtuális konferenciára várják az európai híveket

2020. október 3-án és 4-én Az Utolsó Napi Szentek Jézus Krisztus Egyháza virtuális konferenciája a sugalmazás és a szent zene hétvégéjére hozza majd össze az embereket szerte Európában és a világon.