Sajtóközlemények

Évzáró tevékenységre gyűltek össze a Budapest Cövek női tagjai

Szerte Magyarország területéről érkezve több mint 100 nővér vett részt az egynapos programon, amelynek témája ez volt: „Ti vagytok a világ világossága!”

A karácsony tanúi – Krisztus jelképei címet viselő koncert Európában Krisztus születését ünnepli.

A karácsony tanúi – Krisztus jelképei egyórás zenés karácsonyi koncertet, melyen tíz műsorszámot láthatunk majd, egész Európában vetíti fogja Az Utolsó Napi Szentek Jézus Krisztus Egyháza, 2022. december 11-én, közép-európai idő szerint 18:00 órakor. Az előadás olyan hagyományos karácsonyi jelképekre összpontosít majd, mint...

A Budapest Magyarország Cövek 2022. őszi konferenciája

A különleges konferencián Kevin S. Hamilton elder elnökölt, aki általános felhatalmazott hetvenesként az egyház Templomi és Családtörténeti Osztályának igazgatójaként szolgál.

Novemberben érkezik a Jóbarát a jóbaráthoz újabb epizódja

Az Utolsó Napi Szentek Jézus Krisztus Egyháza bejelentette, hogy 2022. november 5-én, hegyvidéki idő szerint 10 órakor jelenik meg a Mennyei Atyám szeret engem című új Jóbarát a jóbaráthoz esemény.

Bednar elder úttörő európai szentekkel találkozott

„Olyan szentek közé látogattunk, akik épp az egyház alapjait fektetik le, melyek nemzedékeken át állnak majd” – mondta David A. Bednar elder, aki a Tizenkét Apostol Kvórumának a tagja Az Utolsó Napi Szentek Jézus Krisztus Egyházában, amikor októberben szolgálattételi körúton járt Közép-Európában. Az öt országot – Svájcot, Albániát,...

Soares elder és nővér látogatása Portugáliában, az őseik földjén

Tápláljuk a hitet és gondoskodjunk másokról! – így buzdítottak a beszélők a világméretű egyházi konferencián

Jézus Krisztus követése békességet hoz majd a nehéz időkben, és együtt jár a szegényekkel és a földdel való törődés felelősségével is. Ezeket az üzeneteket hallhatták Az Utolsó Napi Szentek Jézus Krisztus Egyháza általános konferenciájára Salt Lake Cityben egybegyűlt hívők ezrei, további milliók pedig az interneten.

Jézus Krisztus egyháza 32 millió dollárt adományozott a Világélelmezési Programnak

Az egyház fiataljai A Fiatalság Erősségéért konferencián vettek részt

Mintegy 450 utolsó napi szent fiatal gyűlt össze a németországi Blaubeurenben A Fiatalság Erősségéért konferencia nemzetközi turnusára 2022. júliusának utolsó hetében. A hatnapos táborban 14 és 19 éves kor közötti egyháztagok és meghívott barátaik vettek részt.

A Rootstech 2023 egyszerre lesz online és helyszíni rendezvény.