Sajtóközlemények

99+1: Nelson elnök kívánsága a 100. születésnapjára az, hogy mindenki ossza meg a szeretet ajándékát

Russell M. Nelson elnök a 100. születésnapja (2024. szeptember 9.) közeledtével egy olyan történetet emelt ki a szentírásból, melyben Jézus Krisztus a 100-as számmal tanít a szolgálatról és a szeretetről.

A természet egyesítő ereje: Híd köztünk és a Lélek között

Június 5. jelöli a környezetvédelmi világnapot – egy világméretű kezdeményezést, melynek célja az ökológiai párbeszéd és problémamegoldás elősegítése. Több különböző vallás számára is mélyreható jelentőséggel bír a természet, és gyakran a hit szent jelképeként szolgál. A természettel kapcsolatos keresztény szemléletmóddal összhangban...

A területi elnökség szavazásra buzdítja az utolsó napi szenteket Közép-Európában

Az Utolsó Napi Szentek Jézus Krisztus Egyháza Európa Középső Területének az elnöksége 2024. május 14-én az alábbi levelet küldte ki az egyháztagoknak a közelgő, 2024. június 6–9-i európai parlamenti választások előtt:

Különleges áhítat idős házaspárok és egyének számára

Június 9-én, vasárnap, 18:00 és 19:30 között az Európa Középső Terület Elnöksége különleges, területi áhítatot tart minden 50 éves vagy annál idősebb egyháztag számára.

Igazlelkű életre, felkészülésre és szolgálatra buzdítottak az egyház vezetői és tagjai egy féléves konferencián

Az Utolsó Napi Szentek Jézus Krisztus Egyháza Budapest Magyarország Cövekének tavaszi konferenciáját 2024. május 11–12-én tartották meg a Tihany téren álló cövekközpontban. Mintegy négyszázan jöttek el a cövek budapesti épületében megrendezett eseményre, amelyen számos egyházi vezető és egyháztag mondott beszédet.

Magyar üzletasszonyok nevelőszülőket képeznek

Világméretű áhítat fiatal felnőtteknek Godoy elderrel és Godoy nővérrel

Az Első Elnökség új területi vezetőségi megbízásokat jelentett be a 2024-es évre

Miként törődött Jézus Krisztus egyháza a rászorulókkal 2023-ban

Utolsó napi szentek meleg étellel szolgálnak egy jótékonysági konyhán Rómában