Sajtóközlemény

Új gyülekezeti házat szenteltek fel Veszprémben

A helyi szentek által régóta várt, és immár használatba vett épület felszentelési imáját Klinger Gábor, a Magyarországi Budapest Cövek elnöke mondta.

Különleges úrvacsorai gyűlés helyszíne volt vasárnap a veszprémi gyülekezet új épülete. Ekkor került sor ugyanis a gyülekezeti ház felszentelésére. A helyi szentek által régóta várt, és immár használatba vett épület felszentelési imáját Klinger Gábor, a Magyarországi Budapest Cövek elnöke mondta. Jelen voltak még Németh Tóth Zsolt, a cövekelnökség második tanácsosa, Smith elnök, a Magyarországi Budapest Misszió elnöke, Fehér Csaba, a helyi gyülekezet újonnan elhívott elnöke, tovább számos egyháztag Veszprémből és más városokból.

Az új gyülekezeti házban az eddigieknél sokkal jobb infrastrukturális feltételek mellett folyhat majd az evangélium tanulása és tanítása, a különböző szabadidős tevékenységek szervezése, és az érdeklődők, látogatók fogadása.

A tervek szerint a közeljövőben egy nyílt nap keretében a helyi lakosság és a sajtó is részletesebb betekintést nyerhet majd az épület és az egyház mindennapjaiba. A rendezvény pontos időpontját mi is közzétesszük majd.

veszpremi gyulekezet

STÍLUSKALAUZ-MEGJEGYZÉS:Amikor Az Utolsó Napi Szentek Jézus Krisztus Egyházáról ír, kérjük, használja az egyház teljes nevét, amikor először utalást tesz rá. További információért az egyház nevének használatáról tekintse meg az online Stíluskalauzt.