Vezető hír

A Budapest Magyarország Cövek 2015. májusi konferenciája

A Budapest Magyarország Cövek elnökségének tájékoztatása szerint a cövek soron következő konferenciája 2015. május 9-én és 10-én, szombaton és vasárnap kerül megtartásra a Tihany téri cövekközpontban.

Helyszínek: a Budapest és környéki gyülekezetek, egyházközségek részére (Érd, Buda, Kispest, Pest) Tihany tér 1. A többi egység részére a saját gyülekezeti házuk.

Időpontok:

Gyűlés Időpont Kiknek szól
Papsági gyűlés szombat 15:30-17:30 minden 18 évnél idősebb papságviselő részére
Szombat esti gyűlés szombat 18:00-20:00 minden 18 év feletti egyháztag részére
Vasárnapi gyűlés vasárnap 10:00-12:00 minden egyháztag és érdeklődő részére
Érdeklődők és új egyháztagok gyűlése vasárnap 12:15-13:00 minden érdeklődő és 1 évnél nem régebben keresztelkedett egyháztag részére

A gyűlések Webcast-en is közvetítésre kerülnek, így a vidéki egységek is be tudnak kapcsolódni a helyi gyülekezeti házakban.

A konferencián hallhatjuk Budapest Magyarország Cövek vezetőit és az általuk felkért testvéreket szólni hozzánk, ezért hívunk és bátorítunk mindenkit, hogy lelkileg felkészülten érkezzen a konferenciára. Amennyiben különleges napoknak fogjuk tartani ezt a hétvégét, a Lélek megszenteli a testünket a megújulásra, hogy nagyobb lelkiséggel és boldogabban végezhessük feladatunkat a következő héten, és az érzéseinken és gondolatainkon keresztül sugalmazást kapunk majd az életünkre vonatkozóan.

 

STÍLUSKALAUZ-MEGJEGYZÉS:Amikor Az Utolsó Napi Szentek Jézus Krisztus Egyházáról ír, kérjük, használja az egyház teljes nevét, amikor először utalást tesz rá. További információért az egyház nevének használatáról tekintse meg az online Stíluskalauzt.