Sajtóközlemény

Az apostolok már a Twitteren is megosztják az evangéliumot és kommunikálnak a világgal

Az egyház már egy ideje Facebook és Google+ oldalakat tart fenn az egyházi vezetők részére. Néhány magasabb pozícióban lévő egyházi vezető most már ezeket a csatornákat és a Twittert is használja, hogy személyesen megossza az üzeneteit, gondolatait és tanításait.

Két apostol, M. Russell Ballard elder és Jeffrey R. Holland elder, egy hete kezdték el használni a Twittert, más egyházi vezetők pedig a közeljövőben csatlakoznak e közösségi média felhasználóinak sorához. Ballard elder Twitter-üzenete azután jelent meg, hogy május 4-én beszédet intézett az utolsónapiszent fiatalokhoz világszerte; Holland elder üzenete és fényképe pedig azt követően került fel a világhálóra, hogy május 6-án, a Utah állambeli Provóban mormon misszionáriusoknak beszédet tartott az egyház misszionáriusképző központjában (MKK).

Ez újabb előrelépést jelent az egyházi vezetők azon erőfeszítéseiben, hogy a közösségi médiát használják az evangélium megosztására és a világgal való kommunikációra.

STÍLUSKALAUZ-MEGJEGYZÉS:Amikor Az Utolsó Napi Szentek Jézus Krisztus Egyházáról ír, kérjük, használja az egyház teljes nevét, amikor először utalást tesz rá. További információért az egyház nevének használatáról tekintse meg az online Stíluskalauzt.