Sajtóközlemény

Az egyház új, világméretű kezdeményezést jelent be a fiatalokra és a gyermekekre vonatkozóan

Az Utolsó Napok Szentjeinek Jézus Krisztus Egyháza egy új megközelítésmódot jelentett be, mely 2020 januárjától kezdődően minden létező tevékenységi programot fel fog váltani a lányok és a fiúk, illetve a fiatal nők és a fiatal férfiak vonatkozásában. Az egyházban világszerte nagyon becsesek a gyermekek és a fiatalok. A jövőt jelképezik, és az egyház kiemelt figyelmet fordít a szükségleteiknek megfelelő szolgálattételre.

A mormon vezetők évek óta dolgoznak egy új kezdeményezés előkészítésén, melynek célja az összes gyermek és fiatal tanítása, vezetési és fejlődési lehetőségek biztosítása számukra, a családjuk támogatása, valamint a fiatalok megerősítése mindenütt, miközben ők kifejlesztik magukban az Úrba és Szabadítóba, Jézus Krisztusba vetett hitet. Ez az új megközelítésmód minden lánynak és fiúnak, fiatal nőnek és fiatal férfinak segíteni kíván abban, hogy felfedezzék örök kilétüket, építsék a jellemüket és fejlesszék az alkalmazkodóképességüket, életvezetési készségekre tegyenek szert, valamint Isten leányaiként és fiaiként betöltsék isteni szerepköreiket. A kezdeményezést úgy alkották meg, hogy lehetővé tegye majd a helyi vezetőknek, a családoknak és még maguknak a fiataloknak is az erőfeszítéseik testreszabását, miközben szolgálati lehetőségeket és tevékenységeket biztosít, egészséges kapcsolatokat táplál és támogatja a közösséget. A megvalósítás időpontjának közeledtével részletek a childrenandyouth.lds.org holnapon lesznek közzétéve.

STÍLUSKALAUZ-MEGJEGYZÉS:Amikor Az Utolsó Napi Szentek Jézus Krisztus Egyházáról ír, kérjük, használja az egyház teljes nevét, amikor először utalást tesz rá. További információért az egyház nevének használatáról tekintse meg az online Stíluskalauzt.