Sajtóközlemény

Az egyház elindít egy Mormon könyve olvasási kihívást Európában

Az Utolsó Napok Szentjeinek Jézus Krisztus Egyháza felkéri az egyház tagjait és barátaikat szerte Európában, hogy mindennap olvassák a Mormon könyvét 21 egymást követő napon át és kerüljenek közelebb Jézus Krisztushoz azáltal, hogy kísérletet tesznek Isten szavával. „A Mormon könyve 21 napos kihívás” nevű kezdeményezés 2018. szeptember 1-jén veszi kezdetét.

Paul V. Johnson elder, az Európa Terület elnöke ezt mondta: „A Mormon könyve olvasása erőt ad nekem és segít közelebb éreznem magam Mennyei Atyámhoz és a fiához, Jézus Krisztushoz.  Tudom, hogy ha mindennap olvassuk ezt a bámulatos szentíráskönyvet, az Úr meg fog áldani bennünket.” 

A kampányt bemutató bevezető rövidfilm már megtekinthető az egyház közösségi média csatornáin 29 európai országban. A fő rövidfilm olyan egyéneket és családokat mutat be, akik már teljesítették a kihívást és úgy döntöttek, hogy megosztják tapasztalataikat és meglátásaikat. A kampányhoz fűződő valamennyi anyag 22 nyelven érhető el és tölthető le az egyes országhonlapokon található, erre a célra kijelölt oldalról.

Az egyház egy kis, kérdéseket és vonatkozó szentírásutalásokat tartalmazó könyvjelzőt készített abból a célból, hogy segítse az embereket a kihívás teljesítésében. Ez a könyvjelző otthon kinyomtatható és akár felhasználható arra is, hogy felkérjünk másokat, vágjanak bele a kihívásba és kezdjék el olvasni a Mormon könyvét mindennap.

 

A kampány három hete során hat, kiválasztott Mormon könyve-beli szentírásverset bemutató rövidfilm kerül majd közzétételre online. Emellett az egyház Európában szolgáló misszionáriusai utcai bemutatókat szerveznek majd Európa számos városában, hogy ismertessék a kampányt. Megválaszolják majd a könyvvel kapcsolatos kérdéseket és segítenek megismerkedni azzal. Továbbá személyesen kérik majd fel az embereket, hogy olvassák a könyvet és tapasztalják meg annak pozitív hatását a saját életükre.

A Mormon könyve 21 napos kihívás kampány megjelenik majd a Mormon.org különböző nyelveken elérhető oldalain is, ahonnan a látogatók átirányításra kerülnek a kezdeményezés érkező oldalára, ahol a kampány részletei és a hozzá kapcsolódó anyagok lesznek közzétéve.

STÍLUSKALAUZ-MEGJEGYZÉS:Amikor Az Utolsó Napi Szentek Jézus Krisztus Egyházáról ír, kérjük, használja az egyház teljes nevét, amikor először utalást tesz rá. További információért az egyház nevének használatáról tekintse meg az online Stíluskalauzt.