Sajtóközlemény

Az egyház új mobilalkalmazása fiatal felnőtteknek

Az Utolsó Napi Szentek Jézus Krisztus Egyháza mostantól még sokrétűbb online élményt nyújt a felnövekvő nemzedéknek Európában: az új, Felnövekvő nemzedék elnevezésű alkalmazás mostantól Android- és Apple-eszközökre egyaránt letölthető.

A fiatal felnőttek – bárhol is éljenek Európában – feltölthetik a rendezvényeiket, és gyorsan értesíthetnek másokat arról, ami a területükön történik. Az ehhez kapcsolódó weboldal, a risinggeneurope.org átszerkesztett arculatot és további funkciókat kapott. A fiatal felnőtteknek emellett érdemes a közösségi médián keresztül is kapcsolatba lépniük egymással a kezdeményezés Instagram- és YouTube-csatornáin keresztül.

„Ezzel az új alkalmazással olyan felületet kívánunk létrehozni a fiatal felnőttek számára, melynek a segítségével többé nem szalasztanak el egyetlen fantasztikus tevékenységet sem, miközben minden felugró értesítést ők kezelnek – mondta Tom Erhart, az alkalmazás egyik svájci fejlesztője. – Reméljük, hogy ez segíteni fog az összejövetelek jobb megszervezésében, egymás megerősítésében és örömre lelni Jézus Krisztusban.”

Az alkalmazás használói maguk állíthatják be a felugró értesítéseket ország és terület szerint. A rendezvényeket regisztráció nélkül is közzé lehet tenni. Ha valaki változtatni szeretne a közzétett rendezvényein, akkor elegendő az ímélcímével regisztrálnia.

„Izgatottan várom, hogy a fiatal felnőttek megkapják ezt az új eszközt, amely segíteni fog nekik a közösségükkel való kapcsolattartásban, valamint abban, hogy együtt kövessék Szabadítónkat, Jézus Krisztust” – emelte ki Yves Weidmann elder, területi hetvenes Svájcból, aki a fiatal felnőtteket támogatja Európában.

Az egyháznak több mint 15 000 tevékeny fiatal felnőtt tagja van Európában, akik vágynak arra, hogy szeressék Istent, tartsák a kapcsolatot egymással és megerősítsék a közösségüket.

STÍLUSKALAUZ-MEGJEGYZÉS:Amikor Az Utolsó Napi Szentek Jézus Krisztus Egyházáról ír, kérjük, használja az egyház teljes nevét, amikor először utalást tesz rá. További információért az egyház nevének használatáról tekintse meg az online Stíluskalauzt.