Sajtóközlemény

Az egyházi folyóiratok mostantól ingyenesen elérhetőek

Az Utolsó Napi Szentek Jézus Krisztus Egyháza 2023 augusztusában bejelentette, hogy költségmentesen ajánl nyomtatott példányokra vonatkozó megrendeléseket a következő három folyóiratából:  a Liahóna (felnőtteknek), A Fiatalság Erősségéért (12 és 18 év közötti fiataloknak), valamint a Jóbarát (gyermekeknek).

Magazines 01
Magazines 01
A háztartások szerte a világon hamarosan költségmentesen meg tudják majd rendelni azon egyházi folyóiratok bármelyikét vagy mindegyikét, amelyek egyháztagokról szóló történeteket osztanak meg, támogatják az otthonközpontú evangéliumi tanulmányozást, és minden hónapban megosztanak egy új üzenetet az Első Elnökség vagy a Tizenkét Apostol Kvórumának valamelyik tagjától.2023 by Intellectual Reserve, Inc. All rights reserved.
Download Photo

2023. december 1-jétől bárki, aki egyházi fiókkal rendelkezik – egyháztagok és barátok egyaránt – feliratkozhat egy vagy több egyházi folyóirat háztartásonként egy ingyenes éves megrendelésére.

Dieter F. Uchtdorf elder azt mondta: „Közelebb kerülünk Jézus Krisztushoz, ha következetesen részt veszünk az otthoni evangéliumi tanulmányozásban. Az egyház még nagyobb hozzáférést szeretne biztosítani a próféták szavaihoz, ezért izgatottan tesszük költségmentesen elérhetővé az egyházi folyóiratok nyomtatott példányait.”

Az elmúlt években az egyházi folyóiratok jelentős változásokon mentek át, hogy minden egyes korcsoportban támogassák az egyháztagok Jézus Krisztus evangéliumának megismerésére és az a szerinti életre irányuló erőfeszítéseit. Ezek a folyóiratok mostanra már 50 nyelven érhetők el nyomtatott és digitális formátumban. Digitálisan további nyelvek is rendelkezésre állnak.

Az Európa Középső Terület Elnöksége mindenkit arra buzdít, hogy élvezze ennek lehetőségét: „Azért imádkozunk, hogy amint a próféták szavai és a szentek bizonysága eljut minden egyes otthonba, családjaink közelebb kerüljenek egymáshoz, Krisztushoz legyünk kötve szertartások és szövetségek által, és megkaphassuk az öröm teljességét.”

A költségmentes egyházi folyóiratokra vonatkozó további tudnivalókért kattints ide.

STÍLUSKALAUZ-MEGJEGYZÉS:Amikor Az Utolsó Napi Szentek Jézus Krisztus Egyházáról ír, kérjük, használja az egyház teljes nevét, amikor először utalást tesz rá. További információért az egyház nevének használatáról tekintse meg az online Stíluskalauzt.