Sajtóközlemény

Az Első Elnökség minden jót kíván az újonnan megválasztott Ferenc pápának

Az Utolsó Napok Szentjeinek Jézus Krisztus Egyháza vezetősége és tagjai nevében minden jót kívánunk Őszentségének, Ferenc pápának; és imádkozunk, hogy érezhesse az Úr békességét a katolikus egyház főpapjaként végzett szolgálata alatt.
 
Rendkívül megtisztelő és örömteli a számunkra, hogy egyházaink egymással együtt munkálkodhatnak a hit, az erkölcs, valamint a szegények és rászorulók szolgálata érdekében. Nagyra értékeljük azt a kapcsolatot, amely a közös erőfeszítések során kialakult közöttünk, és hálásak vagyunk mindazért a jóért, amelyet sikerült véghez vinnünk.

Nagy várakozással tekintünk azon munka elé, amely által közösen törekedhetünk mindarra, ami – Pál apostol szavait idézve – igaz, tisztességes, igazságos, ártatlan, kedves és dicséretre méltó (lásd Filippibeliek 4:8).

STÍLUSKALAUZ-MEGJEGYZÉS:Amikor Az Utolsó Napi Szentek Jézus Krisztus Egyházáról ír, kérjük, használja az egyház teljes nevét, amikor először utalást tesz rá. További információért az egyház nevének használatáról tekintse meg az online Stíluskalauzt.