Sajtóközlemény

Az Első Elnökség 2015. évi karácsonyi üzenete

Az Utolsó Napok Szentjeinek Jézus Krisztus Egyháza Első Elnöksége közzé tette a  2015. évi karácsonyi üzenetét:

Akkor találunk rá a karácsony valódi örömére, amikor a Szabadítót állítjuk ennek az ünnepnek a középpontjába. Állandóan ott lehet velünk gondolatban, valamint az életünkben, miközben azt a munkát végezzük, melyet Ő szeretne, hogy elvégezzünk itt, a földön. Kövessük a példáját, kiváltképpen ebben az időszakban, azáltal, hogy szeretjük és szolgáljuk embertársainkat.

A karácsony annak az ideje, amikor anélkül adunk, hogy cserébe várnánk valamit. A boldogság ideje, mert látjuk más emberek örömét. Ilyenkor megfeledkezünk önmagunkról és időt szakítunk másokra. A békesség ideje, mert békére leltünk a Szabadító tanításaiban. Annak az ideje, mikor legbelül rájövünk, hogy minél több szeretetet adunk, annál több marad belőle mások számára.

Miközben a karácsonyi időszak körülvesz bennünket minden dicsőségével, a bölcsekhez hasonlóan mi is keressünk egy saját fényes csillagot, amely elvezet bennünket a felebarátainknak nyújtott karácsonyi szolgálat lehetőségéhez. Vándoroljunk el lélekben mindannyian Betlehembe, és vigyünk magunkkal gyengéd, gondoskodó szívet ajándékul a Szabadítónak. Örömteli karácsonyt kívánunk mindenkinek!

Thomas S. Monson
Henry B. Eyring
Dieter F. Uchtdorf

STÍLUSKALAUZ-MEGJEGYZÉS:Amikor Az Utolsó Napi Szentek Jézus Krisztus Egyházáról ír, kérjük, használja az egyház teljes nevét, amikor először utalást tesz rá. További információért az egyház nevének használatáról tekintse meg az online Stíluskalauzt.