Sajtóközlemény

Az Első Elnökség húsvéti üzenete – 2019. április

„Feltámadott” (Máté 28:6). Ez a húsvét dicső üzenete, valamint Jézus Krisztus, Isten Fia győzelmének nagyszerű emlékeztetője.

A Szabadító feltámadt, ahogyan az mindannyiunkkal be fog következni. Azért szenvedett, hogy az összes próbatételünkben megsegíthessen minket. Megfizette értünk – Mennyei Atyánk gyermekeiért – a váltságdíjat, hogy megszabadulhassunk a haláltól és a bűntől.

A feltámadáson keresztül kapott „élő reménység” (1 Péter 1:3) az a meggyőződésünk, hogy a halál nem a vég, hanem egy szükséges lépés a halandóság és a halhatatlanság között. Dicsőítsük Istent mindannyian azért a biztos feltámadásért, mely időlegessé teszi a halandó elválást, és reményt, valamint erőt ad nekünk a folytatáshoz.

Megköszönjük Istennek az ő Fiát: küldetését a halandóságban, valamint a feltámadt Úrként végzett szolgálattételét. Bizonyságot teszünk arról, hogy Jézus a Krisztus, az Élő Isten Fia. Ő a mi Teremtőnk, Szabadítónk és Megváltónk, Szószólónk az Atyánál, valamint a Megszabadítónk. Egy napon vissza fog térni, hogy királyok Királyaként és urak Uraként kormányozzon és uralkodjon.

STÍLUSKALAUZ-MEGJEGYZÉS:Amikor Az Utolsó Napi Szentek Jézus Krisztus Egyházáról ír, kérjük, használja az egyház teljes nevét, amikor először utalást tesz rá. További információért az egyház nevének használatáról tekintse meg az online Stíluskalauzt.