Sajtóközlemény

Az Utolsó Napok Szentjeinek Jézus Krisztus Egyháza a legjobb 20 munkahely között

Munkavállalói elégedettségen alapuló kutatást végzett a Glassdoor Inc., a világ legütemesebben fejlődő munkaközvetítő-és toborzó portálja. A cég immáron hetedik éve jelenteti meg azt az 50 munkaadó szervezetet felsoroltató listát, amelyet a megelőző egy évben alkalmazottjaira legjobbra értékeltek. Az Utolsó Napok Szentjeinek Jézus Krisztus Egyháza a 2017-es összesítésben a 19. helyen végzett, ezzel javítva a tavalyi eredményén (2016-ban a 22. helyet foglalta el) és megelőzve olyan cégeket, mint az Apple, a Microsoft vagy az IKEA. Az 50-es listára az Utolsó Napok Szentjeinek Jézus Krisztus Egyháza a világ egyházai között egyedüliként került fel.

Az egyház alapvetően az önzetlen szolgálatra épül, és annak tagjai mind felelősek bizonyos feladatok ellátásáért. Fizetetlen szolgálatot végeznek a gyülekezetek és egyházközségek vezetői, a papságviselők, a tanítók, a segédszervezetek vezetői és a misszionáriusok is. A feladataik elvégzése által az egyház tagjai embertársaikat szolgálják, és ezáltal közelebb kerülnek Jézus Krisztushoz. Néhány esetben az egyház fizetett munkaerőt is alkalmaz bizonyos feladatok ellátására. Az UNSZJKE több, mint 100 országban alkalmaz fizetett munkavállalókat pl. a könyvelés, létesítményfenntartás, IT, menedzsment, PR és fordítás területén. 

 

forrás: http://www.hcamag.com/hr-news/the-50-best-places-to-work-according-to-glassdoor-228342.aspx

https://www.lds.org/church/employment/opportunities?lang=eng

STÍLUSKALAUZ-MEGJEGYZÉS:Amikor Az Utolsó Napi Szentek Jézus Krisztus Egyházáról ír, kérjük, használja az egyház teljes nevét, amikor először utalást tesz rá. További információért az egyház nevének használatáról tekintse meg az online Stíluskalauzt.