Sajtóközlemény

Egy egyházi honlap, mely világszerte összeköti a fiatalokat

A www.youth.lds.org honlapon a tizenévesek személyes történeteket olvashatnak, fényképeket és videókat nézegethetnek, és barátkozhatnak egymással. Az oldal (az evangéliumon keresztül) kapcsolatot teremt a világ fiataljai között. Célja, hogy ösztönözze a fiatalokat, és segítsen adjon nekik mindennapi életükhöz. Az oldalt megnyitva négy témakörben böngészhetünk:

A "For Youth Today" naponta megújuló sugalmazott üzeneteket tartalmaz a fiataloknak az egyházi vezetőktől, mindezt fényképek, hang- és videofájlok kíséretében.

"A fiatalság erősségéért" rovatban az egyház világszerte élő fiataljaitól olvashatunk arról, hogyan áldotta meg őket az evangélium szerinti élet és Jézus Krisztus követése. Tartalmaz még tíz különleges multikulturális, többnyelvű videót az egyház fiataljainak normáival kapcsolatban. A egy mutatós falon fiatalok portréja jelenik meg, melyre az oldalra látogatók rákattinthatnak, és elolvashatják az adott személy egy-egy rövid kijelentését a hitével kapcsolatban.

A "Mormon Messages for Youth" részben videók láthatók, melyek az élő próféták szavait és olyan időszerű témákat ölelnek fel, melyre napjaink fiataljainak szüksége lehet.

A "From Every Nation" a világ különböző részein élő fiatalok történeteit mutatja be, akik igyekeznek Jézus Krisztust követni a mindennapjaikban. Ezek a történetek rövid cikkek formájában kerülnek feldolgozásra, videók, fényképek és hangfelvételek kíséretében.

Youth.lds.org

STÍLUSKALAUZ-MEGJEGYZÉS:Amikor Az Utolsó Napi Szentek Jézus Krisztus Egyházáról ír, kérjük, használja az egyház teljes nevét, amikor először utalást tesz rá. További információért az egyház nevének használatáról tekintse meg az online Stíluskalauzt.