Téma

Egyháztörténeti múzeum

Az Egyháztörténeti Múzeum Az Utolsó Napok Szentjeinek Jézus Krisztus Egyháza történetét meséli el ismeretterjesztő kiállítások és programok segítségével. Salt Lake City belvárosában található, közvetlenül a Templom tér nyugati oldalán, és a nagyközönség számára ingyenesen látogatható. A múzeum gyűjti és oly módon állítja ki szerte a világon élő utolsó napi szent művészek alkotásait, amely az egész család számára ismeretszerzési élményt jelent.

A múzeumban állandó galériák és egymást váltó, különleges témájú ideiglenes kiállítások is találhatók. A kiállított alkotások nagy része online is megtekinthető.

Az Egyháztörténeti múzeum címe 45 North West Temple Street, Salt Lake City, Utah, és hétfőtől péntekig reggel 9 órától este 9 óráig, szombaton és vasárnap pedig délelőtt 10 órától este 7 óráig fogad látogatókat.

STÍLUSKALAUZ-MEGJEGYZÉS:Amikor Az Utolsó Napi Szentek Jézus Krisztus Egyházáról ír, kérjük, használja az egyház teljes nevét, amikor először utalást tesz rá. További információért az egyház nevének használatáról tekintse meg az online Stíluskalauzt.