Sajtóközlemény

Felekezetközi karácsonyi koncert hív mindenkit Krisztus születésének a megünneplésére

A december 19-i ünnepi közvetítés házigazdája Az Utolsó Napi Szentek Jézus Krisztus Egyháza

2021. december 19-én online kerül sugárzásra A karácsony tanúi című ünnepi koncert. A Róma templom látogatóközpontjából és a történelmi jelentőségű koppenhágai Miasszonyunk-templomból sugárzott felekezetközi esemény 18:00 órakor kerül közvetítésre.

ChurchofOurLadyCopenhagen
ChurchofOurLadyCopenhagen
Miasszonyunk-templomról, Koppenhága, Dániastock.adobe.com/OliverFoerstner
Download Photo

Ezen a zenés ünnepségen olyan ismerős karácsonyi énekek csendülnek fel, mint az Örvendj, világ, Az első karácsony és az Egy messzi jászolban, melyeket Jenny Oaks Baker, elismert hegedűművész, valamint Alex Sharpe, a Family Four – korábban pedig a Celtic Woman – tagjaként ismert szoprán énekesnő ad elő. A narrátor Tomas Ambt Kofod dán színész lesz.

Jenny Oaks Baker a Billboard toplistáját is vezető, Grammy-díjra jelölt előadó és zenész, tizennyolc albummal. A Julliardon végzett, és a világ számos híres helyszínén adott már elő.

Alex Sharpe ír szoprán énekes- és színésznő, aki számos alkalommal lépett fel a londoni West Enden és írországi színpadokon. Nemzetközileg a Celtic Woman alapító tagjaként ismert.

Tomas Ambt Kofod dán színész és énekes, akinek nevéhez filmszerepek és színpadi előadások fűződnek, többek között Az operaház fantomja és a Nyomorultak főszerepei.

Az egyórás koncert programjában az emlékezetes zenei előadások mellett elhangzik majd a Szabadítónk, Jézus Krisztus szerény betlehemi születéséről szóló bibliai történet. Európa sokszínű karácsonyi hagyományait tükrözve a németországi, ausztriai, franciaországi és spanyolországi ünnepi hagyományokat bemutató rövidfilmek színesítik ezt a különleges karácsonyi rendezvényt, amely mindenképpen felemelő és emlékezetes lesz az egyének és a családok számára.

A karácsony tanúi 24 nyelven lesz elérhető és online megtekinthető ezen a hivatkozáson: https://www.facebook.com/watch/154808791236134/4703424283015652. A közvetítés 2022. január 13-ig lesz elérhető és bármikor megtekinthető. Ez a koncert a Légy a világ világossága szeretettel című világméretű karácsonyi kampány része.

Christmas Concert 05
Christmas Concert 05
római látogatóközpontról2021 by Intellectual Reserve, Inc. All rights reserved.
Download Photo

STÍLUSKALAUZ-MEGJEGYZÉS:Amikor Az Utolsó Napi Szentek Jézus Krisztus Egyházáról ír, kérjük, használja az egyház teljes nevét, amikor először utalást tesz rá. További információért az egyház nevének használatáról tekintse meg az online Stíluskalauzt.