Vezetők életrajza

Gary E. Stevenson püspök

Gary E. Stevenson eldert (56), 2015. október 3-án támogatták a Tizenkét Apostol Kvórumának tagjaként. A Tizenkettek kvórumába történt elhívása idején az egyház elnöklő püspökeként szolgált. Ezt a pozíciót 2012 áprilisa óta töltötte be. 2008-ban hívták el a Hetvenek Első Kvórumába, és az Ázsia Északi Terület elnökeként szolgált. Korábban többek között a következő egyházi elhívásokban szolgált: teljes idejű misszionáriusként a Japán Fukuoka Misszióban, főtanácstagként, püspökként, cövekelnöki tanácsosként, a Japán Nagoja Misszió elnökeként, valamint egyházközségi vasárnapi iskolai tanítóként.

A Utah Állami Egyetemen szerzett üzletviteli diplomát. Társalapítója volt az Icon Health & Finess, Inc.-nek, melynek elnöke és vezérigazgató-helyettese volt 2008-ig. Stevenson elder továbbá számos társadalmi szervezetnek, igazgatótanácsnak és tanácsadói testületnek volt tagja.

Stevenson elder a Utah állambeli Cache Valley-ben nevelkedett. Feleségével, Lesa jean Higley-vel, négy fiú szülei.

STÍLUSKALAUZ-MEGJEGYZÉS:Amikor Az Utolsó Napi Szentek Jézus Krisztus Egyházáról ír, kérjük, használja az egyház teljes nevét, amikor először utalást tesz rá. További információért az egyház nevének használatáról tekintse meg az online Stíluskalauzt.