Téma

Látogatóközpontok

Az Utolsó Napok Szentjeinek Jézus Krisztus Egyháza világszerte látogatóközpontokat üzemeltet, hogy a nyilvánosságnak elmagyarázza az egyház hitelveit. Ezek az ingyenesen látogatható központok általában egy templom, vagy valamely történelmi emlékhely közelében találhatók.

Minden egyes látogatóközpont egyedi, az azonban közös bennük, hogy egytől egyig az utolsó napi szentek Jézus Krisztus követése melletti elkötelezettségét hangsúlyozzák. A bemutatott témák között szerepel még az élet célja és a családok fontossága. Ezeket a hitelveket kiállítások, audiovizuális előadások és interaktív pavilonok segítségével mutatják be. Az egyes központokban egyházi misszionáriusok is rendelkezésre állnak, hogy válaszoljanak a felmerülő kérdésekre. A látogatók tetszés szerint annyi időt tölthetnek a központban, amennyit csak szeretnének, vagy amennyi az idejükből telik..

Alább található egy lista a mormon látogatóközpontokról; további, például útbaigazítási, nyitvatartási vagy kapcsolat felvételi információkért kattintson az adott hivatkozásra.

Kumóra-domb Látogatóközpont (Palmyra, New York)

Hawaii Laie templom látogatóközpontja

Idaho Falls templom látogatóközpontja

Missouri Independence Látogatóközpont

Ohió Kirtland Történelmi Látogatóközpont

London templom látogatóközpontja

Los Angeles templom látogatóközpontja

Arizonai Mesa templom látogatóközpontja

Mexikóváros templom látogatóközpontja

Illinois Nauvoo Látogatóközpont

Új-Zéland templom látogatóközpontja

Kaliforniai Oakland templom látogatóközpontja

Utahi Park City Családfa Központ

Salt Lake City Templom Tér Északi Látogatóközpont

Salt Lake City Templom Tér Déli Látogatóközpont

Utahi St. George templom látogatóközpontja

Washington D.C. templom látogatóközpontja

STÍLUSKALAUZ-MEGJEGYZÉS:Amikor Az Utolsó Napi Szentek Jézus Krisztus Egyházáról ír, kérjük, használja az egyház teljes nevét, amikor először utalást tesz rá. További információért az egyház nevének használatáról tekintse meg az online Stíluskalauzt.