Sajtóközlemény

Megjelent Európában az „Országos kommunikációs oldal szórókártya” – kényelmesen elérhető és könnyű használni

Az Utolsó Napok Szentjeinek Jézus Krisztus Egyháza az Európa Területen egy új szórókártyát jelentetett meg, mellyel az európai Országos kommunikációs oldalakat kívánja népszerűsíteni. A tervek szerint a kártyát a misszionáriusok és az egyháztagok használják majd, hogy a saját országukban meghívják a barátaikat arra, hogy megismerjék az az evangélium üzenetét és az egyházat. Ezt a kártyát Európa-szerte használják majd, elkerülve, hogy minden egyes országban fordítani és lokalizálni kelljen azt.

passalongcard

Hogyan működik?

A kártyán található (http://countrypage.lds.org) URL-cím egy fogadó oldalra vezeti az egyház barátait, ahol kiválaszthatják a nekik megfelelő országot.

screenshot

A szórókártya hátoldalán található hely pedig lehetőséget biztosít az ajándékozónak, hogy egy rövidke üzenettel vagy a saját elérhetőségének feltüntetésével személyessé tegye a kártyát. Tartalmaz egy mobilkódot is (QR-kód), melyet egy mobilkészülékkel beszkennelve a felhasználót az említett fogadó oldalra vezeti el a böngészőjében.

A kártyák a http://store.lds.org honlapon rendelhetők meg 2015. februárjától kezdve.

 

STÍLUSKALAUZ-MEGJEGYZÉS:Amikor Az Utolsó Napi Szentek Jézus Krisztus Egyházáról ír, kérjük, használja az egyház teljes nevét, amikor először utalást tesz rá. További információért az egyház nevének használatáról tekintse meg az online Stíluskalauzt.