Sajtóközlemény

Műholdas közvetítés: David L. Beck, a Fiatal Férfiak elnöke

Kedves Testvérek!

Örömmel jelentjük be, hogy augusztus első hetében a Fiatal Férfiak elnöke, David L. Beck testvér az Egyesült Királyságba látogat.

2011. augusztus 6-án, szombaton Londonból a Hyde Park kápolnából élő közvetítésben hallhatjuk Beck testvér esti beszélgetés keretében előadott beszédét. A közvetítés az egyház műholdas rendszerén keresztül történik, és látható lesz Európa szerte minden egyházi műholdas berendezéssel ellátott épületben. Ez egy különleges alkalom lesz minden fiatal férfi, szüleik és a fiatal férfiak vezetői számára. A közvetítés kezdetére londoni idő szerint 17 órakor, berlini idő szerint 18 órakor, helsinki idő szerint 19 órakor kerül sor. Az esti beszélgetés témája: „Isten iránti kötelességünk”.

David L. Beck egyházközségi misszionáriusi vezetőként szolgált, amikor elhívták az egyház Fiatal Férfiak szervezetének új általános elnökének. Előzőleg cövekelnökként, főtanácstagként, püspökként és a brazíliai Észak-Rio de Janeiro Missziója elnökeként szolgált.

Beck testvér egy gyártó és disztributor cég egyik vezetője, valamint műszaki főiskolai oktató. Elektromos mérnöki diplomát szerzett baccalauerátusi fokozaton és mesteri fokozatot nyert el mérnöki igazgatás szakon a Utah Egyetemen (University of Utah). Feleségének (Robyn) és neki négy gyermekük van.

Ez egy rendkívüli alkalom számunkra, hogy egy olyan eseményen vehetünk részt, amely az európai térség minden sarkából egybegyűjti az egész ároni papságot. Ez egy történelmi és emlékezetes alkalom lesz – egy olyan, amely megerősíti a résztvevők hitét és erősíti bizonyságukat.

Testvérek, arra kérünk benneteket, hogy azonnal jegyezzétek fel ezt az eseményt a naptárotokba, valamint terjesszétek a hírt Beck testvér látogatásáról és az élő közvetítésről! A közvetítést rögzíthetitek és lejátszhatjátok később szükség szerint.

EURÓPAI TERÜLETI ELNÖKSÉG

STÍLUSKALAUZ-MEGJEGYZÉS:Amikor Az Utolsó Napi Szentek Jézus Krisztus Egyházáról ír, kérjük, használja az egyház teljes nevét, amikor először utalást tesz rá. További információért az egyház nevének használatáról tekintse meg az online Stíluskalauzt.