Sajtóközlemény

Mormonok és zsidók az utolsó időkben - Esti beszélgetés 2010. szeptember 22-én

Időpont: 2010. szeptember 22. szerda 18.30 Helyszín: Tihany térElőadó: Mark Paredes Témája: az egyházunk és a zsidók kapcsolata, közös történelmi és tantételbeli vonások (magyar nyelven) Mark Paredes tagja a Santa Monica Főtanácsnak, az egyház dél-kaliforniai Közönségkapcsolatok Tanácsának, valamint a Brigham Young Egyetem Management Society Los Angeles-i divízió Testületének. Továbbá ő Trumpet című újság (az utolsó napi szentek egyházának kiadványa) vallási írója és a Los Angeles-i Jewish Journal (zsidó hírlap) blogpublikálója.
Michiganben született, Olaszországban szolgált missziót és olasz nyelvből szerzett diplomát a Brigham Young Egyetemen. Hét nyelven beszél folyékonyan, tanított hébert, vallások közti kapcsolatokat a cövekéhez tartozó insztitút program keretein belül. Tartott előadásokat az utolsó napi szentek egyházának teológiájáról a Claremont Graduate University-n (posztgraduális egyetemi hallgatók számára), számos zsinagógában és világszerte a zsidó-mormon kapcsolatok történelméről.
Három aranyos unokaöccse van. Mindenkit szeretettel várunk!

STÍLUSKALAUZ-MEGJEGYZÉS:Amikor Az Utolsó Napi Szentek Jézus Krisztus Egyházáról ír, kérjük, használja az egyház teljes nevét, amikor először utalást tesz rá. További információért az egyház nevének használatáról tekintse meg az online Stíluskalauzt.