Sajtóközlemény

Nemzedékeket megáldva - Európa Területi Női Konferencia

2014. szeptember 9-én, este 7 és 9 óra között a 8 évesnél idősebb nők Európa-szerte összegyűlnek, hogy szeretetteljes és inspiráló üzeneteket hallgassanak helyi és világ más részein szolgáló egyházi vezetőktől.

2014. szeptember 9-én, este 7 és 9 óra között a 8 évesnél idősebb nők Európa-szerte összegyűlnek, hogy szeretetteljes és inspiráló üzeneteket hallgassanak helyi és világ más részein szolgáló egyházi vezetőktől.  A beszélők között lesznek Európában élő nőtestvérek, valamint látogató általános felhatalmazottak.  M. Russell Ballard elder vezeti a gyűlést, és már nagyon várja, hogy találkozzon a különböző korú és sokféle életkörülmények között élő nőtestvérekkel.

José A. Teixeira, az Európa Terület elnöke ezt nyilatkozta:

„Különleges kiváltság lesz, hogy együtt lehetünk a nőtestvérekkel.  Olyan alkalom, amikor elismerhetjük az egyedi ajándékaikat és tehetségeiket.  A nőtestvérek célt és irányt hoznak a családokba, érzékenységet és szolgálatot a közösségekbe, valamint erőt és együttérzést az országokba.”

Silke Langner nőtestvér, az esemény egyik beszélője, a következőket fűzte ehhez:

„Az erő és a vezetés tulajdonsága a nőkben istenadta ajándékokból származnak, és a céljuk az, hogy útmutatást nyújtsanak és áldást hozzanak a nemzedékeknek.”  Amit minden egyes nap gondolunk vagy teszünk, nemcsak számunkra fontos, hanem minden olyan ember számára, melyet megérintünk vagy amelyre hatással vagyunk.”

A gyűlést a németországi Offenbachból közvetítjük Európa-szerte a gyülekezeti házakba.  Szeretettel meghívunk minden 8 évesnél idősebb nőt, hogy gyűljenek össze a helyi egyházi vezetők által kijelölt kápolnákban.

STÍLUSKALAUZ-MEGJEGYZÉS:Amikor Az Utolsó Napi Szentek Jézus Krisztus Egyházáról ír, kérjük, használja az egyház teljes nevét, amikor először utalást tesz rá. További információért az egyház nevének használatáról tekintse meg az online Stíluskalauzt.