Sajtóközlemény

Nyílt nap lesz a veszprémi gyülekezetben

A 14 órakor kezdődő nyílt nap első órájában énekeket és beszédeket hallhatnak az érdeklődők egy ünnepélyes megnyitó keretében. A felszólalók között lesz Németh-Tóth Zsolt, a Magyarországi Budapest Cövek elnökség második tanácsosa.


Az ezt követő három órában kötetlen de szervezett programok ismertetik az egyházat és az egyházi tevékenységek sokszínűségét. A multimédiás bemutatókat is felvonultató infóhelyszíneken a látogatók olyan, sokakat érdeklő témákról kaphatnak felvilágosítást, mint a mormon templomok és családok, a családkutatás és családtörténet, a misszionáriusok, az önellátás és tartalékolás, vagy éppen az egyház szervezeti felépítése és a fizetés nélkül szolgáló papság.


A helyi egyháztagok a lelki feltöltődés mellett egy büfé formájában a fizikairól is gondoskodnak, és természetesen mindenkit szeretettel várnak.

STÍLUSKALAUZ-MEGJEGYZÉS:Amikor Az Utolsó Napi Szentek Jézus Krisztus Egyházáról ír, kérjük, használja az egyház teljes nevét, amikor először utalást tesz rá. További információért az egyház nevének használatáról tekintse meg az online Stíluskalauzt.