Vezetők életrajza

Patrick Kearon elder

Kearon elder a Közel-Keleten és az Egyesült Királyságban végezte tanulmányait. Eddig az Egyesült Királyságban, Szaúd-Arábiában és az Egyesült Államokban élt és dolgozott, többek között az egészségügyben, az élelmiszeriparban, a gépjárműiparban és szállítmányozási területeken. Ezen felül megalapította saját kommunikációs tanácsadó cégét. Társadalmi munka keretében szolgált különféle jótékonysági, iskolai, vállalati és egyetemi testületekben.

 

Kearon elder, miután 1987-ben, karácsony szent estéjén csatlakozott az egyházhoz, számos egyházi elhívásban szolgált. Volt többek között egyházközségi segédírnok, egyházközségi Fiatal Férfiak elnöke, püspökségi tanácsos, gyülekezeti elnök, cövekelnök valamint területi hetvenes.

 

Patrick Kearon 1961. július 18-án született az angliai Cumberland Carlisle-ban. 1991-ben vette feleségül Jennifer Carole Hulmét. Négy gyermekük született, akik közül az egyik elhunyt. A Kearon család jelenleg a németországi Frankfurtban él.

STÍLUSKALAUZ-MEGJEGYZÉS:Amikor Az Utolsó Napi Szentek Jézus Krisztus Egyházáról ír, kérjük, használja az egyház teljes nevét, amikor először utalást tesz rá. További információért az egyház nevének használatáról tekintse meg az online Stíluskalauzt.