Téma

Szökőár segítség

http://www.lds.org/library/page/display/0,7098,6215-1-3213-1,00.html

  • Az Utolsó Napok Szentjeinek Jézus Krisztus Egyháza azonnali emberbaráti segítséget nyújtott 2004 decemberében Indonézia, Thaiföld és Sri Lanka szökőár sújtotta területeinek. Az Islamic Relief Worldwide-dal [Világméretű Iszlám Segélyszervezet] összefogva az egyház ételt és vészhelyzeti ellátmányokat küldött az Egyesült Államokból a katasztrófa-sújtotta területekre.
  • Az egyház hosszú távú segélyezési projektekkel továbbra is jelen van ebben a térségben. A helyi önkormányzatok és vállalatok segítségével otthonok, iskolák, egészségügyi központok és mecsetek épültek újjá.
  • Egyes területeken az egyház vezetői, a misszionáriusok és az egyház tagjai azon munkálkodtak, hogy segítsenek az embereknek visszatérni a munkájukhoz. Halászok, gazdálkodók és szövőmunkások kaptak ahhoz szükséges eszközöket, hogy dolgozni tudjanak, és el tudják látni magukat, a családjukat és a közösségüket.

STÍLUSKALAUZ-MEGJEGYZÉS:Amikor Az Utolsó Napi Szentek Jézus Krisztus Egyházáról ír, kérjük, használja az egyház teljes nevét, amikor először utalást tesz rá. További információért az egyház nevének használatáról tekintse meg az online Stíluskalauzt.