Sajtóközlemény

Szolgálat az érdi Idősek Otthonában

Előzetes egyeztetések után az érdi gyülekezetből nyolcan-tizen az elmúlt év végén a szombati napjukat erre feltéve felkeresték az Időseket Ellátó Központot Érden, hogy segítségüket felajánlják a meglehetősen szűk költségvetésből gazdálkodó intézmény számára. Mivel a gyülekezet egyik tagjának ez a munkahelye, közvetlen módon lehetett előre megegyezni, hogy az ablakok tisztítása lenne a fő feladat a nyugdíjasoknak otthont adó két szintes épületben.

A csapat ablaktisztításhoz használatos eszközökkel érkezett és helyben még tisztítószereket, létrákat és egyéb kellékeket is kapott a munkához. Első lépés a függönyök leszedése volt, de a szobák többségében ezt meg kellett, hogy előzze néhány bútor elpakolása az ablakok alól. Ezután jöhetett maga a tisztítás, majd a bútorok eredeti helyére történő visszahelyezése.

Az intézmény vezetői és lakói egyaránt kifejezték hálájukat ezért a szolgálatért, ami még külön örömmel töltött el mindenkit a gyülekezeti önkéntesek közül.

Ez egy remek nap volt.

STÍLUSKALAUZ-MEGJEGYZÉS:Amikor Az Utolsó Napi Szentek Jézus Krisztus Egyházáról ír, kérjük, használja az egyház teljes nevét, amikor először utalást tesz rá. További információért az egyház nevének használatáról tekintse meg az online Stíluskalauzt.