Sajtóközlemény

Új elemis CD a kisgyermekes egyháztagok részére

Hamarosan a Budapest Magyarország Cövek minden egysége kézhez kapja a nemrég elkészült Gyermekek énekeskönyve CD-t, hogy kioszthassák azokat az elemis korú gyermekek családjainak. A CD a már megjelent könyv 118 éneke közül 40, stúdióban rögzített dalt tartalmaz, elemis gyermekek előadásában. A felvett dalok úgy lettek kiválasztva, hogy az elemis énekek által tanított alapigazságok és tanok lehető legszélesebb körét fedjék le.
 
Ez a kezdeményezés, mely szerint kívánatos lenne egy hivatalos magyar nyelvű elemis CD elkészítése,  ezúttal nem Salt Lake Cityből, hanem a cövek zenei elnökétől, Szobonya nőtestvértől indult, de ez az Európában újnak számító kérés az egyház központjában is jóváhagyásra talált. Ezt követően hosszú hónapok munkájának eredményeként, a cövek támogatásával készült el a CD, és a lemezek nemsokára meg is érkeznek az egyházközségekbe és gyülekezetekbe.
 
„Csodálatos lett a CD, és biztos vagyok benne, hogy rengeteg család életét meg fogja áldani!” – jelentette ki Szobonya nőtestvér a munka lezárultakor.
 
Hogy ezek az áldások valósággá váljanak, a cövek fog gondoskodni arról, hogy a helyi egységek megkapják a megfelelő számú hanghordozót. A cövek tájékoztatása szerint az adott egyházközségben vagy gyülekezetben „minden olyan tevékeny családnak jár egy ilyen CD alanyi jogon, amelyben elemis korú gyermek(ek) van(nak).
 
A cövek arra is kéri az egyháztagokat, hogy „a CD zenei anyagát senki ne tegye ki semmilyen mások által is elérhető on-line elérési pontra, vagy felületre”.

STÍLUSKALAUZ-MEGJEGYZÉS:Amikor Az Utolsó Napi Szentek Jézus Krisztus Egyházáról ír, kérjük, használja az egyház teljes nevét, amikor először utalást tesz rá. További információért az egyház nevének használatáról tekintse meg az online Stíluskalauzt.