Sajtóközlemény

Új honlap szolgál az európai utolsó napi szentekről szóló tartalmak gyűjtőhelyéül

Az Utolsó Napi Szentek Jézus Krisztus Egyháza hivatalosan is útjára indított egy angol nyelvű, európai internetes sajtószobát.

Több hónapnyi fejlesztés és próbaüzem után Az Utolsó Napi Szentek Jézus Krisztus Egyháza hivatalosan is útjára indított egy európai internetes sajtószobát. A honlap beszámolókat von össze és betekintést enged az egyes országok sajtószobáiba, hogy angol nyelven egyesített elérést biztosítson a sajtó képviselői és a véleményvezérek számára szerte Európából.

<p>Pillantás az új angol nyelvű, európai sajtószobára</p>
Pillantás az új angol nyelvű, európai sajtószobára2024 by Intellectual Reserve, Inc. All rights reserved.
Download Photo

„Ez a csatorna egy központi gyűjtőhelyet biztosít majd a médiaszakemberek számára Az Utolsó Napi Szentek Jézus Krisztus Egyházáról szóló tartalmakhoz szerte Európából – nyilatkozott Dinis Adriano, az egyház Európa Középső Területének kommunikációs igazgatója. – Hasznos forrás lesz a már jól ismert országos sajtószobák mellett, amelyek továbbra is inkább helyi hírekre összpontosítanak majd. Azt reméljük, hogy ez az eszköz egyesítő erővel fog hatni egész Európára nézve.”

Az Utolsó Napi Szentek Jézus Krisztus Egyháza egy világméretű, Európában több mint félmillió tagot számláló felekezet.

Tizenkét évvel ezelőtt az egyház internetes sajtszobákat indított útjára különféle európai országokban a saját nyelvükön. Ezek a honlapok nem szűnnek meg, de néhány kiemelt hír ezentúl angol nyelven, az európai sajtószobán is meg lesz osztva, hogy szélesebb közönséghez érhessen el.

A tartalmak e központi forrása lehetővé teszi az újságírók, véleményvezérek, valamint az egyház tagjai számára, hogy nemzetközi betekintést kapjanak az egyház működésébe.

Emellett várhatóan az egyház világszintű és európai vezetősége bejelentésekhez és aktuális témákhoz való hozzászóláshoz is használni fogja az oldalt.

Az angol nyelvű, európai internetes sajtószoba ide kattintva, illetve Az Utolsó Napi Szentek Jézus Krisztus Egyháza bármely sajtószobáján a jobb felső sarokban található menüt lenyitva érhető el.

STÍLUSKALAUZ-MEGJEGYZÉS:Amikor Az Utolsó Napi Szentek Jézus Krisztus Egyházáról ír, kérjük, használja az egyház teljes nevét, amikor először utalást tesz rá. További információért az egyház nevének használatáról tekintse meg az online Stíluskalauzt.