Sajtóközlemény

Új rövidfilmsorozat az általános konferenciára való felkészülésről

2021. október 2–3. között kerül megrendezésre Az Utolsó Napi Szentek Jézus Krisztus Egyháza félévi általános konferenciája. Mindenkit szeretettel meghívunk, hogy csatlakozzon milliókhoz világszerte, és hallgassa meg az élő próféták és apostolok, valamint más világszintű egyházi vezetők üzeneteit a Szabadítóról, Jézus Krisztusról.

General Conference October 2021Download Photo

Segítendő a felkészülést erre a lelki eseményre, az egyház meg fog jelentetni különféle javaslatokat tartalmazó nyolc rövidfilmet az általános konferenciát megelőző napokban. Alább megtekinthető az Általános konferencia: Hogyan fogsz felkészülni? című előzetes:

2021. szeptember 25. és október 2. között mindennap megosztunk egy új rövidfilmet az egyház közösségimédia-felületein (Facebook, YouTube, Instagram) 22 nyelven.

Ez a lejátszási lista is követhető a legújabb feltöltésekért.

Az általános konferencia Az Utolsó Napi Szentek Jézus Krisztus Egyháza világméretű gyűlése. Évente kétszer – április és október első hétvégéjén – egyházi vezetők a világ minden pontjáról az élő Krisztusra és az Ő evangéliumára összpontosító üzeneteket osztanak meg. A konferenciát élőben közvetítik több mint 70 nyelven a Utah állambeli Salt Lake Cityből, a Templom téri Konferencia-központból, valamint később több mint 100 nyelvre fordítják le.

STÍLUSKALAUZ-MEGJEGYZÉS:Amikor Az Utolsó Napi Szentek Jézus Krisztus Egyházáról ír, kérjük, használja az egyház teljes nevét, amikor először utalást tesz rá. További információért az egyház nevének használatáról tekintse meg az online Stíluskalauzt.