Sajtóközlemény

Változás az Európa Terület elnökségében

Timothy J. Dyches elder a mai napon az Európa Terület elnöksége második tanácsosként csatlakozik José A. Teixeira elderhez, aki Az Utolsó Napok Szentjeinek Jézus Krisztus Egyháza Európa Területének elnöke. Dyches elder Kent F. Richards eldert váltja fel az Európa Terület központjában, a németországi Frankfurtban. Richards elder, aki ebben a minőségében egy éven át szolgált, más jellegű feladatokat fog ellátni a Utah állambeli Salt Lake Cityben.

Timothy J. Dyches eldert 2013. április 6-án, az egyház féléves általános konferenciáján hívták el a Hetvenek Második Kvórumába. José A . Teixeira elder a Európa Terület elnökeként folytatja szolgálatát első tanácsosával, Patrick Kearon elderrel.

A hetvenes a papság magasabb rendjének, a melkisédeki papságnak az egyik elrendelt hivatala. A hetvenesek különleges elhívással rendelkeznek arra, hogy prédikálják az evangéliumot, és Krisztus különleges tanúiként szolgáljanak a világ számára.

Timothy J. Dyches elder szolgált többek között teljes idejű misszionáriusként a Németország Déli Misszióban, misszióelnökként az Oregoni Portland Misszióban, és számos különböző egyházi elhívásban. Dyches elder a Brigham Young Egyetemen szerzett alapdiplomát, és a Washington Egyetem Orvosi Karán szerzett orvosi diplomát. Fül-orr-gége sebészként praktizált egy magánklinikán, és egy nemzeti sebésztársaság vezetőségi tagja volt.

Feleségével, Jill Elisabeth Dudley-val három gyermek szülei, és mielőtt Frankfurt am Mainba költöztek, a Nevada állambeli Renóban éltek.

STÍLUSKALAUZ-MEGJEGYZÉS:Amikor Az Utolsó Napi Szentek Jézus Krisztus Egyházáról ír, kérjük, használja az egyház teljes nevét, amikor először utalást tesz rá. További információért az egyház nevének használatáról tekintse meg az online Stíluskalauzt.