Sajtóközlemény

Vezető európai utolsó napi szent nők egy podcastban

Az Utolsó Napi Szentek Jézus Krisztus Egyháza három európai nemzetközi területi szervezeti tanácsadója meggyőződéssel vallja, hogy a nők segítségül hívhatják a menny hatalmait. Sibylle Fingerle, Letícia dos Santos Rudloff és Traci De Marco erről a Real Talk & Friends című videópodcast legújabb részében beszélt, amely 2021. augusztus 20-án, pénteken jelent meg.

AOA podcast 01Download Photo

„Mindig rajtunk múlik, milyen kapcsolatot építünk ki a Szabadítóval, és hogy mennyire vagyunk igazak és őszinték e csodálatos evangélium megélésében” – mondta Sibylle Fingerle a podcast során. „A nyolcéves lányainknak is tudniuk kell ezt és a fiatal nőinknek is tudniuk kell ezt, hogy segítségül tudják hívni a menny hatalmát” – jegyezte meg Traci De Marco.

„A nemzetközi területi szervezeti tanácsadói elhívás hiánypótló. Nem arról van szó, hogy követjük a trendet, és hogy csupán képviseltetik magukat a nők, hanem arról, hogy a dolgokat azok megfelelő helyére tesszük” – mondta Letícia dos Santos Rudloff.

„Egyszerűen nagyszerű élmény volt vendégnek lenni ezen a podcasten. Csodálatos volt válaszolni a kérdésekre az utolsó napi szent nők szerepéről, valamint a mi egyházban betöltött szerepünkről ebben az új elhívásban” – zárta Fingerle nővér. „A Real Talk csapata, különösen Ganel-Lyn és Scott, nagyon szívélyesen fogadtak minket, és kiváltság volt velük beszélgetni” – erősítette meg De Marco nővér.

„Köszönjük, Jézus, az olyan vezetőket, mint ezek a nők! Traci segített jobban megérteni a papsági hatalmat. Letícia segített jobban megértenem az egyház globális egységben betöltött szerepét. Sibylle bizonyságtétele tüzet gyújtott a lelkemben” – mondta Scott Sorensen, a podcast társműsorvezetője. „Annyira lélekemelőnek találtam azt az őszinteséget és hitet, amellyel ezek a figyelemre méltó területi szervezeti tanácsadók megnyilvánultak! Remélem, a hallgatók időt szakítanak arra, hogy megnézzék ezt az őszinte és reményteli beszélgetést” – tette hozzá a másik társműsorvezető, Ganel-Lyn Condie.

AOA podcast 02Download Photo

A Real Talk & Friends podcast a Covenant Communications által gyártott sorozat, melyet a Seagull Book kiadó mutat be. A legutóbbi epizódokban szerepelt többek között Michelle D. Craig és Bradley R. Wilcox Az Utolsó Napi Szentek Jézus Krisztus Egyháza nemzetközi vezetői közül, továbbá Reid N. Moon antikvárius, valamint Mauli Junior Bonner dalszerző és producer, aki filmet forgatott az egyház korai fekete tagjainak életéről.

STÍLUSKALAUZ-MEGJEGYZÉS:Amikor Az Utolsó Napi Szentek Jézus Krisztus Egyházáról ír, kérjük, használja az egyház teljes nevét, amikor először utalást tesz rá. További információért az egyház nevének használatáról tekintse meg az online Stíluskalauzt.