Sajtóközlemény

Világméretű áhítat fiatal felnőtteknek Godoy elderrel és Godoy nővérrel

Meghívjuk Az Utolsó Napi Szentek Jézus Krisztus Egyháza fiatal felnőttjeit, hogy kerüljenek közelebb Jézus Krisztushoz azáltal, hogy megnézik a fiatal felnőtteknek szóló világméretű áhítatot, mely Amerikában 2024. május 5-én, a világ többi részén pedig május 12-én kerül közvetítésre.

Carlos A. Godoy elder a Hetvenektől és a felesége, Mônica
Carlos A. Godoy elder a Hetvenektől és a felesége, Mônica
Carlos A. Godoy elder a Hetvenektől és a felesége, Mônica2024 by Intellectual Reserve, Inc. All rights reserved.
Download Photo

Carlos A. Godoy elder a Hetvenektől és a felesége Mônica olyan üzeneteket osztottak meg, amelyek különösen a 18 és 30 év közötti fiatal felnőtteknek szólnak. Godoy elder és nővér nemrégiben a családi kapcsolatok megerősítéséről tanítottak; valamint arról, hogy kapcsolódjunk továbbra is az Úrhoz személyes kinyilatkoztatás által; illetve hogy milyen áldásokkal jár, ha Jézus Krisztus szövetséget megtartó tanítványai vagyunk.

Buzdítjuk a fiatal felnőtteket, hogy nézzék meg ezt az eseményt a barátaikkal, később pedig beszéljék meg, miként élhetnek az áhítaton tanult tantételek szerint.

Megtekintés módja

Az áhítat megtekinthető a broadcasts.ChurchofJesusChrist.org oldalon, később pedig visszanézhető az Evangéliumi könyvtárban. A közvetítés számos európai nyelven lesz elérhető az eseményt követő hetekben.

STÍLUSKALAUZ-MEGJEGYZÉS:Amikor Az Utolsó Napi Szentek Jézus Krisztus Egyházáról ír, kérjük, használja az egyház teljes nevét, amikor először utalást tesz rá. További információért az egyház nevének használatáról tekintse meg az online Stíluskalauzt.