Sajtóközlemény

Világméretű esemény, fiataloknak szóló beszélgetés - Jézus Krisztus tanítványa vagyok

A fiatalok 2024-es mottója – Jézus Krisztus tanítványa vagyok (lásd 3 Nefi 5:13) – áll annak a világméretű beszélgetésnek a középpontjában, melyre a 2024. január 28-án, vasárnap megrendezésre kerülő, fiataloknak szóló eseményen kerül sor, s melynek témája a tanítványság lesz.

A fiatalokat arra buzdítjuk, hogy gyűljenek össze a csoportjukkal, és vegyenek részt ebben a világméretű beszélgetésben, amely egy előre elkészített videó segítségével lesz levezetve, és amelyen Gary E. Stevenson elder, a Tizenkét Apostol Kvórumának tagja szól hozzájuk.

Az előre felvett videó jelenleg angol, francia, német, olasz, portugál és spanyol nyelven tekinthető meg, a következő hetekben pedig további nyelveken lesz elérhető. A ChurchofJesusChrist.org közvetítési oldalon és az Evangéliumi könyvtárban január 28-tól lesz lehetőség a videó csoportos megtekintésére.

A helyi esemény vázlatjavaslata

Az alábbiakban található egy vázlatjavaslat ehhez a gyűléshez:

  • Nyitó zeneszám és ima fiatalok közreműködésével
  • Fiatalok által levezetett gyűlés
  • Az előre felvett videó megtekintése (a videó 45 perces lesz)
  • Időnkénti szünetek, amikor a videóban javasolják, hogy a csoport közösen beszélje meg az elhangzott gondolkodtató kérdéseket
  • Záróima
  • Igény szerint összejövetel az esemény után

A fiatalok mottójának zenéje és egyéb források

A fiatalok 2024-es albuma és mottójának dala, a fiatalok mottója alapján készült műalkotás, tevékenységötletek és egyéb tudnivalók megtalálhatók a youth.ChurchofJesusChrist.org oldalon.

STÍLUSKALAUZ-MEGJEGYZÉS:Amikor Az Utolsó Napi Szentek Jézus Krisztus Egyházáról ír, kérjük, használja az egyház teljes nevét, amikor először utalást tesz rá. További információért az egyház nevének használatáról tekintse meg az online Stíluskalauzt.