Sajtóközlemény

Véradás

A Vöröskereszt közreműködésével véradást szerveztünk a Hajnóczy utcai gyülekezeti házba 2009. január 30-án, pénteken 16 és 19 óra között. A Vöröskereszt és az Országos Vérellátó Szolgálat munkatársai az előkészületek miatt már jóval a kezdés előtt megérkeztek a helyszínre. Fent a konyhában is már javában folyt a munka: Váczy Réka, Váczy Laura, Szőke Rozália a szendvicsek elkészítésén fáradoztak, majd Bruck Andrea és Babos Veronika vették át a helyüket.

A kápolna -ahol a véradás történt- szinte folyamatosan tele volt: az egyház tagjai közül is sokan eljöttek, de a környező lakók is értesültek a szolgálat lehetőségéről .

A véradás nagyon sikeres volt: 41 véradó jelent meg, ebből 29-en adhattak vért, 10-en közülük első véradók voltak.

Mindenkinek köszönjük a segítségét: akik eljöttek vért adni, akik segítettek a szervezésben, reklámozásban, szórólapozásban, az előkészületekben.

STÍLUSKALAUZ-MEGJEGYZÉS:Amikor Az Utolsó Napi Szentek Jézus Krisztus Egyházáról ír, kérjük, használja az egyház teljes nevét, amikor először utalást tesz rá. További információért az egyház nevének használatáról tekintse meg az online Stíluskalauzt.