Sajtóközlemény

185. Éves Általános Konferencia

Idén a húsvéti hétvégével egy időben kerül megrendezésre az egyház 185. éves általános konferenciája, amelyet Salt Lake Cityből közvetítenek a világ több országába. Ezáltal az utolsó napi szentek sokaságának nyílik ismét lehetősége saját nyelvén hallgatni a próféta és az apostolok beszédeit.

A magyarországi szentek a következő időpontokban tudják megtekinteni a szinkronizált konferenciai beszédeket, a városukban található gyülekezeti házakban.

Az általános női gyűlés vetítése: április 4., szombat, 16.00 óra (kivéve Budapesten, Szombathelyen, Miskolcon, Győrben és Debrecenben, ahol vasárnap délelőtt lesz megtekinthető a közvetítés).

A szombat délelőtti általános gyűlés közvetítése: április 4., szombat, 18.00 óra.

A papsági gyűlés vetítése: április 5., vasárnap, 11.00 óra (ugyanekkor lesz megtekinthető Budapesten, Szombathelyen, Miskolcon, Győrben és Debrecenben az általános női gyűlés vetítése).

A szombat délutáni általános gyűlés vetítése: április 5., vasárnap, 14.00 óra.

A vasárnap délelőtti általános gyűlés közvetítése: április 5., vasárnap, 18.00 óra.

A közvetítések, vetítések mindenki által ingyenesen megtekinthetők. Várjuk szeretettel mindazokat az egyháztagokat és érdeklődőket, akik szeretnék élőben meghallgatni egyházunk vezetőinek tanításait.

 

STÍLUSKALAUZ-MEGJEGYZÉS:Amikor Az Utolsó Napi Szentek Jézus Krisztus Egyházáról ír, kérjük, használja az egyház teljes nevét, amikor először utalást tesz rá. További információért az egyház nevének használatáról tekintse meg az online Stíluskalauzt.