Sajtóközlemény

Az Első Elnökség és a Tizenkét Apostol Kvóruma gratulál az Egyesült Államok elnökének választási győzelméhez

Az Utolsó Napok Szentjeinek Jézus Krisztus Egyháza Első Elnöksége és a Tizenkettek Kvóruma a következő nyilatkozatot tette 2012. november 6-án:

Gratulálunk Obama elnöknek, az Egyesült Államok elnökének, újraválasztási győzelméhez! 

E hosszú kampány időszak után eljött az idő, hogy az amerikaik ismét összefogjanak. Régi hagyomány az utolsó napi szentek között, hogy egyénileg és közösségeinkben is imádkozunk nemzetünk vezetőiért. Most arra kérjük az amerikaikat, hogy politikai meggyőződésüktől függetlenül, imádkozzanak az elnökért, a kormányért és a kongresszus tagjaiért, akik ezekben a nehéz és viharos időkben vezetnek bennünket. Kívánjuk nekik, hogy a nemzet vezetőiként a legjobb tudásuk és ítélőképességük szerint igyekezzenek elvégezni azt a nagyszerű munkát, amellyel az amerikai nép megbízta őket.

Szeretnénk elismerésünket kifejezni Romney kormányzó azon igyekezetéért, melyet a demokratikus folyamat legmagasabb szintű eseménye során tanúsított, hiszen ez a folyamat - természeténél fogva - rendkívül sokat követel azoktól, akik a köz szolgálatába szeretnének lépni. Sok sikert kívánunk neki és családjának a jövőbeli törekvéseikhez!

STÍLUSKALAUZ-MEGJEGYZÉS:Amikor Az Utolsó Napi Szentek Jézus Krisztus Egyházáról ír, kérjük, használja az egyház teljes nevét, amikor először utalást tesz rá. További információért az egyház nevének használatáról tekintse meg az online Stíluskalauzt.