Sajtóközlemény

A 2021. áprilisi általános konferencia kizárólag virtuálisan lesz megtekinthető

A globális közegészség iránti folyamatos aggodalom miatt Az Utolsó Napi Szentek Jézus Krisztus Egyháza Első Elnöksége bejelentette, hogy a 2021. áprilisi általános konferencia kizárólag virtuálisan lesz megtekinthető.

Az áprilisi közvetítés a 2020. októberi általános konferencia mintáját követi majd: a közvetítés a Templom téren álló Konferencia-központ színházterméből kerül majd sugárzásra; a gyűlésen kizárólag az adott ülésen felszólalók és azok házastársa lesz jelen; a zene pedig korábbi konferenciákon készült felvételekről kerül sugárzásra.

„Világméretű szervezetként kötelességünk jó polgároknak lenni és elővigyázatosan cselekedni, amikor egy olyan különleges helyzetről van szó, mint az általános konferencia, amely hagyományosan látogatók ezreit vonzza Salt Lake Citybe a világ minden pontjáról” – mondta az Első Elnökség.

A 2021. áprilisi általános konferencia valamennyi ülése közvetítésre kerül élőben a JezusKrisztusEgyhaza.org honlapon. Az ülések elérhetőek lesznek az Evangéliumi könyvtárban, a Latter-day Saints Channelen, valamint rádiós, televíziós, műholdas és egyéb digitális csatornákon keresztül is. Lásd a 5 Ways to Watch or Listen to October 2020 General Conference Live című cikket egy részletesebb listáért.

STÍLUSKALAUZ-MEGJEGYZÉS:Amikor Az Utolsó Napi Szentek Jézus Krisztus Egyházáról ír, kérjük, használja az egyház teljes nevét, amikor először utalást tesz rá. További információért az egyház nevének használatáról tekintse meg az online Stíluskalauzt.