Sajtóközlemény

A Családtörténeti Könyvtár új neve FamilySearch Könyvtár

A Salt Lake City-beli Templom téren található Családtörténeti Könyvtár ezentúl a FamilySearch Könyvtár nevet viseli. Emellett Az Utolsó Napi Szentek Jézus Krisztus Egyháza világszerte működő 5700-nál is több családtörténeti központjának a neve FamilySearch-központ lesz.

FamilyHistoryLibrarySLC01
FamilyHistoryLibrarySLC01
A Utah állam fővárosában, Salt Lake Cityben található FamilySearch Könyvtár2023 by Intellectual Reserve, Inc. All rights reserved.
Download Photo

Ezek az apró változtatások az ezen épületek mindegyikében elérhető fontos – és ingyenes – genealógiai forrásokra és eszközökre emlékeztetnek.

A család központi helyen áll Jézus Krisztus egyházában, valamint Isten boldogságtervében. Meghívunk, hogy látogass el a FamilySearch Könyvtárba vagy valamelyik helyi FamilySearch-központba, és fedezd fel a gyökereidet, valamint azt, hogy miként alakították az életedet az őseid. Személyre szabott segítséget fogsz kapni, valamint hozzáférést eszközökhöz és máskülönben nehezen elérhető feljegyzésekhez.

A nyitvatartási idő és a közeledben lévő FamilySearch-központ megtekintéséhez látogass el a FamilySearch Könyvtár weboldalára.

STÍLUSKALAUZ-MEGJEGYZÉS:Amikor Az Utolsó Napi Szentek Jézus Krisztus Egyházáról ír, kérjük, használja az egyház teljes nevét, amikor először utalást tesz rá. További információért az egyház nevének használatáról tekintse meg az online Stíluskalauzt.