EasterConcert2023_01_230327_v1.png
Sajtóközlemény

A Megváltó című húsvéti hangverseny mostantól elérhető online

A hangverseny felvétele április közepéig lesz megtekinthető

Az Utolsó Napi Szentek Jézus Krisztus Egyháza Európában bemutat egy új online hangversenyt A Megváltó címmel, amely a Szabadító Jézus Krisztus életét és szolgálattételét ünnepli.

A Megváltó című húsvéti műsorban Jenny Oaks Baker azonos címet viselő albumáról csendülnek fel dallamok. Bemutatásra kerülnek továbbá jól ismert Krisztus-központú alkotások olyan európai művészektől, mint Leonardo Da Vinci, Carl Bloch, Angelica Kaufmann, Heinrich Hofmann, Francisco de Zurbarán, Bertel Thorvaldsen, Simon Dewey és mások. Az összekötő szövegeket a házigazda, a svéd Louis Herrey tolmácsolásában hallhatjuk a híres Carl Bloch Képtárnak otthont adó dániai Frederiksborg kastélyból.

Az online közvetítés 2023. március 26-tól lesz elérhető a következő oldalakon és csatornákon:

Az egyház helyi oldala

YouTube

Facebook

Nyelvek

A húsvéti hangverseny világszerte elérhető, ahol rendelkezésre áll internetkapcsolat. A közvetítést angolul és 31 további nyelven lehet megtekinteni.

STÍLUSKALAUZ-MEGJEGYZÉS:Amikor Az Utolsó Napi Szentek Jézus Krisztus Egyházáról ír, kérjük, használja az egyház teljes nevét, amikor először utalást tesz rá. További információért az egyház nevének használatáról tekintse meg az online Stíluskalauzt.