GenConf04-23_01_230321_v1.jpg
Sajtóközlemény

Meghívó a 2023. áprilisi általános konferencia megtekintésére

Szeretettel várunk mindenkit 2023. április 1-jén és 2-án

Az Utolsó Napi Szentek Jézus Krisztus Egyháza szeretettel hív mindenkit, hogy csatlakozzon több millió emberhez világszerte, és hallgassa meg az élő próféták és apostolok reményről és megújulásról szóló lélekemelő üzeneteit az egyház közelgő általános konferenciáján, 2023. április 1-jén és 2-án, szombaton és vasárnap.

Ez a vallási közvetítés segít minden nézőnek Jézus Krisztusról tanulni, megerősíteni a személyes kapcsolatát a Szabadítóval, valamint megtapasztalni az Ő követéséből származó békességet, reményt és örömöt. Buzdítunk és várunk minden utolsó napi szentet, valamint az egyház barátait és másokat, hogy vegyenek részt a konferencián virágvasárnap hétvégéjén.

„Az általános konferencia lehetőséget nyújt a személyes kinyilatkoztatás elnyerésére, miközben az egyház vezetői tanáccsal és útmutatással szolgálnak – írta az egyház Első Elnöksége. – Arra buzdítjuk az egyháztagokat, hogy hallgassák meg az elhangzó tanácsokat, elmélkedjenek róluk, valamint tanulmányozzák és alkalmazzák azokat.”

A világméretű közvetítés a Salt Lake Cityben található Konferencia-központból kerül sugárzásra két napon át, és öt különleges, kétórás általános ülésből áll, amelyeket bárki megtekinthet. Az időpontokat közép-európai nyári időszámítás szerint soroljuk fel.

2023. április 1., szombat

Április 1., szombat, 18.00 óra – szombat délelőtti ülés

Április 1., szombat, 22.00 óra – szombat délutáni ülés

2023. április 2., vasárnap

Április 2., vasárnap, 14.00 óra – szombat esti ülés

Április 2., vasárnap,18.00 óra – vasárnap délelőtti ülés

Április 2., vasárnap, 22.00 óra – vasárnap délutáni ülés

A Konferencia-központban történő részvétellel kapcsolatban a Temple Square Live Events oldal szolgál tájékoztatással.

A konferencia élőben történő megtekintése vagy meghallgatása

A konferencia összes ülése közvetítésre kerül élőben a ChurchofJesusChrist.org webhely live broadcasts oldalán több mint 70 nyelven. Az általános konferencia YouTube-csatornáján, az Evangéliumi könyvtár-alkalmazásban, illetve más rádiós, televíziós, műholdas és digitális csatornákon keresztül is meg lehet tekinteni vagy hallgatni az üléseket.

A konferencia később időpontban történő megtekintése vagy meghallgatása

A közvetítést követően az üzenetek elérhetőek lesznek szöveges formátumban, valamint hang- és videóanyagként is számos csatornán későbbi megtekintés vagy tanulmányozás céljából. Ez az alábbi csatornákat foglalja magában: Evangéliumi könyvtár, Gospel Media, az általános konferencia YouTube-csatornája, az általános konferenciai podcast, valamint az egyházi folyóiratok.

Felkészülés az általános konferenciára

Segítsünk a gyermekeknek és a fiataloknak felkészülni az általános konferencia megtekintésére az Általános konferenciai tevékenységek gyermekek számára című forrásanyaggal.

További forrásanyagok

Az alábbi forrásanyagok némelyike csak bizonyos nyelveken áll rendelkezésre.

STÍLUSKALAUZ-MEGJEGYZÉS:Amikor Az Utolsó Napi Szentek Jézus Krisztus Egyházáról ír, kérjük, használja az egyház teljes nevét, amikor először utalást tesz rá. További információért az egyház nevének használatáról tekintse meg az online Stíluskalauzt.