Sajtóközlemény

A Rootstech 2023 egyszerre lesz online és helyszíni rendezvény.

A RootsTech, mely a világ legnagyobb családtörténeti összejövetele, ismét megrendezésre kerül 2023-ban, és egy Salt Lake Cityben tartandó helyszíni rendezvénnyel egészítve ki a nagyszabású online konferenciát. Jelöljétek be a 2023. március 2–4. közötti időszakot a naptáratokban, és csatlakozzatok a több millió résztvevőhöz, hallgassátok meg az ihletet és ösztönzést adó beszélőket, vegyetek részt tanulságos előadásokon, ismerjetek meg újszerű technikákat, és élvezzétek a lehetőséget, hogy összeköthetitek a családotok múltját, jelenét és jövőjét!

RootsTech 2023 01
RootsTech 2023 01
RootsTech 20232022 by Intellectual Reserve, Inc. All rights reserved.
Download Photo

A FamilySearch izgatottan folytatja azt a hagyományt, hogy a RootsTech házigazdájaként támogathatja a családok egyesítésére irányuló erőfeszítéseket. A 2023-as rendezvény a 13. lesz e világméretű összejövetelek sorában. 2022-ben több mint 3 millió ember vett részt rajta online. Az újítás a kezdetek óta a RootsTech irányadó alapelve. A szervezők minden évben úgy alakítják a tartalmakat, hogy azok naprakészek és vonzóak legyenek mindenki számára világszerte. Ez 2023-ban sem lesz másképp.

„Késztetést érzünk arra, hogy folyamatosan tanuljunk és fejlődjünk – mondta Jen Allen a RootsTech rendezvényigazgatója. – Folyamatosan új ötleteket keresünk, amelyek segítenek nekünk minél több embert elérni, valamint érdekes és hasznos élményeket összeállítani a RootsTech résztvevői számára.”

A 2023-as rendezvényre a világ minden tájáról érkeznek előadók, akik megannyi családtörténettel kapcsolatos témáról beszélnek majd. Számos bejelentés várható még a RootsTech 2023-mal kapcsolatban, de Jen Allen annyit már most is megosztott velünk, hogy az online rendezvény mindenki számára nyitott és ingyenes lesz világszerte. A helyszíni rendezvényre szóló belépők ára tartalmazza majd a regisztrációs költségeket valamint a zártkörű bemutatókat, élő kérdezz-felelek lehetőségeket, valamint a témákkal részleteiben foglalkozó műhelyfoglalkozásokat, illetve esettanulmányokat. Emellett a helyszíni rendezvény különleges lehetőséget ad kapcsolatok építésére, maga a rendezvényközpont pedig már régóta kedvence a RootsTechre ellátogató embereknek.

Jen Allen szerint a résztvevők felbecsülhetetlen élményekkel gazdagodnak, amikor családi kapcsolatokat fedeznek fel, függetlenül attól, hogy a helyszínen vagy online csatlakoznak. „Izgatottak vagyunk, hogy továbbra is szolgálhatjuk az online részt vevő milliókat és alig várjuk, hogy üdvözölhessük azokat, akik személyesen látogatnak el a rendezvényre Salt Lake Cityben.”

További felvilágosításért és az értesítésekre való feliratkozáshoz látogass el a RootsTech.org honlapra. Ez a sajtóközleményt megtalálod és megoszthatod a FamilySearch Newsroom oldalán.

STÍLUSKALAUZ-MEGJEGYZÉS:Amikor Az Utolsó Napi Szentek Jézus Krisztus Egyházáról ír, kérjük, használja az egyház teljes nevét, amikor először utalást tesz rá. További információért az egyház nevének használatáról tekintse meg az online Stíluskalauzt.