Sajtóközlemény

A Szabadító módján tanítani közvetítés Dieter F. Uchtdorf elderrel

Dieter F. Uchtdorf elder Tizenkét Apostol Kvórumából Az Utolsó Napi Szentek Jézus Krisztus Egyházában egy különleges közvetítésen szólal fel 2022. június 12-én (vasárnap), amely A Szabadító módján tanítani címet viseli.

Teaching in the Saviors Way_01
Teaching in the Saviors Way_01
Dieter F. Uchtdorf elder a Tizenkét Apostol Kvórumából2022 by Intellectual Reserve, Inc. All rights reserved.
Download Photo

Ez a kivételes esemény az egyház minden olyan tagjának szól, akik az elhívásuk részeként vagy az otthonukban tanítanak.

Uchtdorf elder olyan tantételeket oszt meg, amelyek célja, hogy segítsenek minden egyháztagnak örömre lelni és sikereket elérni az evangélium tanításában, illetve fejleszteni a képességeiket, hogy úgy tanítsanak, ahogy a Szabadító.

Az egyházi vezetőket arra buzdítjuk, válasszanak olyan megtekintési időpontot, amely a legjobban megfelel a területükön élő egyháztagok számára. A tanítói tanácsgyűlések jó alkalmat adhatnak a közvetítés megtekintésére.

Hogyan tekinthető meg?


Június 12-től a közvetítés több nyelven megtekinthető lesz a következő helyeken:

A közvetítés részleteiért, beleértve a hivatkozásokat, az elérhető nyelveket és a feliratozást a halláskárosultak részére lásd a közvetítés adásrendjét.

A műholdas közvetítés eszközeivel és az online közvetítéssel kapcsolatban a cövektechnikus keresse fel a mhtech.ChurchofJesusChrist.org honlapot.

STÍLUSKALAUZ-MEGJEGYZÉS:Amikor Az Utolsó Napi Szentek Jézus Krisztus Egyházáról ír, kérjük, használja az egyház teljes nevét, amikor először utalást tesz rá. További információért az egyház nevének használatáról tekintse meg az online Stíluskalauzt.