Sajtóközlemény

Ballard elder és Bednar elder hét európai országba tett látogatást

Ballard elder és Bednar elder a következő országokban látogatták meg az egyház tagjait: Dánia, Finnország, Hollandia, Németország, Norvégia, Svédország és Svájc. Ezrek gyűltek össze, hogy meghallgathassák a tanácsukat.

M. Russell Ballard elder és David A. Bednar elder a látogatásuk alatt különböző fórumokat és konferenciákat tartottak nőkkel, fiatal egyedülálló felnőttekkel, misszionáriusokkal, gyülekezeti vezetőkkel és az egyház általános tagságával, hogy tanítsák és építsék őket.

Ballard elder és Bednar elder mindketten tagjai a Tizenkét Apostol Kvórumának Az Utolsó Napok Szentjeinek Jézus Krisztus Egyházában. Az európai körútjukon a két apostolt elkísérte még Donald L. Hallstrom elder, a Hetvenek Elnökségének tagja, valamint az Európa Terület elnöksége: José A. Teixeira elder, Patrick Kearon elder és Timothy J. Dyches elder.

„Ballard elder és Bednar elder látogatása fordulópontot jelentett sok olyan ember életében, akik hallották őket beszélni. Férfiak és nők újították meg azon elkötelezettségüket, hogy követni fogják Jézus Krisztust és igyekeznek jó hatást gyakorolni a világra” – nyilatkozta Teixeira elder.

Ballard elder és Bednar elder a következő országokban látogatták meg az egyház tagjait: Dánia, Finnország, Hollandia, Németország, Norvégia, Svédország és Svájc.  Ezrek gyűltek össze, hogy meghallgathassák a tanácsukat.

Az apostoli hivatal a legmagasabb papsági hivatal az egyházban. Az apostolok szolgálata életük végéig tart, és ők Jézus Krisztus különleges tanúi a világ számára. Ők alkotják az egyház legfelsőbb szintű irányító testületét.

STÍLUSKALAUZ-MEGJEGYZÉS:Amikor Az Utolsó Napi Szentek Jézus Krisztus Egyházáról ír, kérjük, használja az egyház teljes nevét, amikor először utalást tesz rá. További információért az egyház nevének használatáról tekintse meg az online Stíluskalauzt.