Sajtóközlemény

Az egyház összes forrásanyaga a jobb életvitelhez egyetlen európai weboldalon

Az Utolsó Napi Szentek Jézus Krisztus Egyháza számos jólléti és önellátási forrásanyaga már elérhető 40 európai országban a www.LifeHelpEurope.org honlapon.

WSR website 01
WSR website 01
Az egyház jólléti és önellátási anyagai másodpercek alatt megtalálhatóak egyetlen honlapon 2023 by Intellectual Reserve, Inc. All rights reserved.
Download Photo

Erről a kezdőlapról az egyház tagjai és látogatói egyetlen kattintással hozzáférnek az egyház anyagaihoz - a saját nyelvükön -, és tudnivalókat, valamint képzéseket találhatnak tanulásról, szakmai fejlődésről, mentális és érzelmi egészségről, emberbaráti szolgálatról, vállalkozás elindításáról, életvezetésről, vészhelyzeti felkészültségről és még sok minden másról.

Miért van szükség egy tematikus honlapra ezekhez az anyagokhoz? „Egyszerűbbé teszi a megtalálásuk egykor nehéz folyamatát" - adja meg a választ Ether Simoncini, az egyház Olaszországért, Észak-Adriáért és Eurázsiáért felelős jólléti és önellátási területi műveleti vezetője.

Elmondása szerint az egyház évtizedek óta fejleszti és finomítja ezeket az anyagokat. Többjüket egymástól függetlenül dolgozták ki különböző egyházi osztályok, és egy sor honlapon találhatóak elszórva. Ehhez adjuk még hozzá a számos európai országot és nyelvet, és máris elég bonyolult és bosszantó lesz megkeresni a saját nyelvünkön pontosan azt az anyagot, amelyikre szükségünk van. „Alighogy megtanítottunk valakit arra, hogyan találja meg őket, azonnal el is felejtette" - meséli mosolyogva Simoncini.

WSR website 02
WSR website 02
Néhány anyag a www.LifeHelpEurope.org honlapról, az egyes országok oldalairól2023 by Intellectual Reserve, Inc. All rights reserved.
Download Photo

Az Utolsó Napi Szentek Jézus Krisztus Egyháza Jóléti és Önellátási Osztálya szeretné ismertebbé tenni a www.LifeHelpEurope.org honlapot. „Képezzük a vezetőinket, része az aláírásunknak az iméljeinkben, a QR-kódja szerepel a névjegykártyáinkon - de még sok munka vár ránk" - mondja lelkesen a jólléti vezető.

A Life Help - Segítség az élet kihívásaihoz - egy olyan kifejezés, amelyet az egyház arra használ, hogy érzékeltesse a jólléti és önellátási forrásanyagok által nyújtott előnyöket. Simoncini meg is jegyzi: „A honlap címe tökéletesen illik a céljához."

STÍLUSKALAUZ-MEGJEGYZÉS:Amikor Az Utolsó Napi Szentek Jézus Krisztus Egyházáról ír, kérjük, használja az egyház teljes nevét, amikor először utalást tesz rá. További információért az egyház nevének használatáról tekintse meg az online Stíluskalauzt.