Mormon Newsroom
Sajtóközlemény

Az Első Elnökség az általános konferenciát érintő változtatásokat jelentett be

Megszűnik a szombat esti ülés; személyes részvételre a 2021. októberi konferencián sem lesz lehetőség

Az Utolsó Napi Szentek Jézus Krisztus Egyháza Első Elnöksége az egyház jövőbeli éves áprilisi és októberi általános konferenciáit érintő változásokat jelentett be.

Kezdve az idén októberi általános konferenciával, a szombat esti ülés megszűnik. Korábban a szombat esti ülés nőknek (október) és papságviselőknek (április) került megrendezésre. Ezzel a változással az általános konferencia minden ülése elérhetővé válik bárki számára, aki szeretné megtekinteni vagy meghallgatni azt.

Az október 2-án és 3-án tartandó 2021. októberi általános konferencia közvetítésének helyszíne a Salt Lake Cityben található Konferencia-központ színházterme lesz. A Konferencia-központ ismét zárva marad a nagyközönség előtt.

Az általános konferencia lehetőséget biztosít az egyháztagok és barátaik része világszerte, hogy a Szabadítóról, Jézus Krisztusról szóló üzeneteket halljanak élő prófétáktól és apostoloktól az egyre fejlődő technika segítségével.

STÍLUSKALAUZ-MEGJEGYZÉS:Amikor Az Utolsó Napi Szentek Jézus Krisztus Egyházáról ír, kérjük, használja az egyház teljes nevét, amikor először utalást tesz rá. További információért az egyház nevének használatáról tekintse meg az online Stíluskalauzt.