Sajtóközlemény

Egy kártya – három cél – Az Európa Terület 2017-es terve

Az Utolsó Napok Szentjeinek Jézus Krisztus Egyháza Európa Területének elnöksége minden évben megfogalmaz egy, a területre vonatkozó tervet. Az egyház fontosnak tartja és nagy hangsúlyt fektet a folyamatos fejlődésre, a helyes célok kitűzésére és legfőképpen arra, hogy az emberek közelebb kerüljenek Jézus Krisztushoz. Az európai egyháztagok 2017-ben a terv részeként három célra fókuszálnak.

„Hozz egy barátot!” – az egyház tagjai szívesen osztják meg Jézus tanításait arra nyitott családtagjaikkal, barátaikkal és ismerőseikkel azáltal, hogy meghívják őket otthonukba, egyházi programokra vagy vasárnapi istentiszteletre.

„Válj lelkileg és fizikailag önellátóvá!” – Az Utolsó Napok Szentjeinek Jézus Krisztus Egyháza egyik kiemelt üzenete az önellátás fontosságának hangsúlyozása. Azáltal, hogy megerősítjük a kapcsolatunkat Istennel, Jézus Krisztussal és a családjainkkal lelkileg, azáltal pedig, hogy keményen dolgozunk, képezzük magunkat, helyesen kezeljük pénzügyeinket és irányítjuk életünket fizikailag önellátókká válhatunk.

„Találj egy őst!” – az egyház tanításainak középpontjában a család áll. Nem csak az élő, hanem a már eltávozott családtagjainkkal is megerősíthetjük kapcsolatunkat azáltal, hogy részt veszünk családfakutatási tevékenységekben.

Az Európa Terület vezetői valamint az országaiban élő egyháztagok hisznek abban, hogy a 2017-es terv követése és a célok elérésére való törekvés segíthet nekik „közelebb kerülni Őhozzá”.

STÍLUSKALAUZ-MEGJEGYZÉS:Amikor Az Utolsó Napi Szentek Jézus Krisztus Egyházáról ír, kérjük, használja az egyház teljes nevét, amikor először utalást tesz rá. További információért az egyház nevének használatáról tekintse meg az online Stíluskalauzt.