Sajtóközlemény

Az Európa Terület új elnöksége megkezdi szolgálatát

2021. augusztus 1-jei hatállyal Massimo De Feo elder megkezdte szolgálatát Az Utolsó Napi Szentek Jézus Krisztus Egyháza Európa Területének új elnökeként. Erich W. Kopischke elder első tanácsosként, Ruben V. Alliaud elder pedig második tanácsosként szolgál.

EuropaTerulet_2021Download Photo

„A jövő fényes, ha az Úr biztos ösvényét követjük” – mondta De Feo elder. Hozzátette: „Szeretnénk megosztani az evangélium jó hírét Isten minden gyermekével. Szeretnénk meghívni az Ő minden gyermekét, hogy élje át az evangéliumból fakadó örömöt.”

De Feo elder 1960. december 14-én született Olaszországban, Tarantóban. 1984 augusztusában vette feleségül Loredana Galeandrót, akivel három gyermekük született.

A németországi származású Erich W. Kopischke elder évek óta szolgálja az Európa Területen élőket, jelenleg az elnökség első tanácsosaként. „Az emberpróbáló idők során megtanuljuk, hogy az Úrhoz forduljunk erőért. Az Úrba vetett hit biztos ígéret a fényes jövőre” – jelentette ki Kopischke elder.

Az argentin nemzetiségű Rubén V. Alliaud elder, az Európa Terület elnökségének új tagja, Buenos Airesból származik. Ő az elnökség második tanácsosaként szolgál. Ezt mondta: „Ha bízunk az Úrban, Ő békességgel fogja eltölteni a lelkünket és átvezet majd minket a nehéz időszakokon. Biztos vagyok benne, hogy az Úr ismeri az Ő gyermekeit, és azt szeretné, hogy élvezzék a visszaállított evangélium áldásait.”

STÍLUSKALAUZ-MEGJEGYZÉS:Amikor Az Utolsó Napi Szentek Jézus Krisztus Egyházáról ír, kérjük, használja az egyház teljes nevét, amikor először utalást tesz rá. További információért az egyház nevének használatáról tekintse meg az online Stíluskalauzt.