Sajtóközlemény

Boyd K. Packer elnök búcsúztatója

Boyd K. Packer elnök, Az Utolsó Napok Szentjeinek Jézus Krisztus Egyháza Tizenkét Apostol Kvóruma elnökének búcsúztatója 2015. július 10-én, pénteken, helyi idő szerint délelőtt 11 órakor lesz a Templom téren álló Tabernákulumban. A búcsúztató nyilvános esemény, amelyen minden 8 évesnél idősebb személy részt vehet.

Packer elnök július 3-án, 90 éves korában hunyt el Salt Lake Cityben.  

A búcsúztató élő közvetítését a következő csatornákon lehet megtekinteni: MormonNewsroom.org, LDS.org, KSL TV 5.2, BYUtv, BYUtv Global, BYUtv Eleven, BYUtv International, Mormon Channel és az egyházi műholdas rendszer. Ezen kívül a következő rádióállomásokon lehet majd figyelemmel kísérni: KSL radio, BYU Classical 89 és BYU-Radio.
A búcsúztató utáni zártkörű temetésre a Brigham City Temetőben kerül sor. 
Nem lesz nyilvános megtekintés. Részvétet lehet nyilvánítani Packer elnök hivatalos Facebook oldalán, illetve el lehet küldeni e-mailben a condolences@ldschurch.org címre.

Packer elnök családja azt kéri a gyászolóktól, hogy a koszorúk és virágok árát inkább ajánlják fel az egyház FamilySearch alapítványának. Az adományokat a következő címen lehet elküldeni: give.lds.org/familyhistory.

STÍLUSKALAUZ-MEGJEGYZÉS:Amikor Az Utolsó Napi Szentek Jézus Krisztus Egyházáról ír, kérjük, használja az egyház teljes nevét, amikor először utalást tesz rá. További információért az egyház nevének használatáról tekintse meg az online Stíluskalauzt.