Téma

Családi est

 

Az egyház vezetése által kezdeményezett családi est program már 1915 óta ösztönzi családi kapcsolatok kialakítására és megerősítésére az utolsó napi szent szülőket. Ma általában hétfő esténként tartunk „családi estet”.

  • A tipikus családi est imával kezdődik és végződik, és általában van benne éneklés, szentírásolvasás, rövid tanítás valamilyen gyakorlatias evangéliumi témában, valamint frissítők. Az is lehet, hogy lecke helyett a család részt vesz egy szolgálati projektben vagy közösen csatlakoznak valamilyen tevékenységhez. A családi esteken igyekszünk a család minden tagját bevonni.
  • Az egyház családi est anyagokat, lecketerveket és javaslatokat bocsát rendelkezésre, hogy segítsen a családoknak, legyenek azok bármilyen hitűek, e hetente együtt töltött időszak megtervezésében és levezetésében.

STÍLUSKALAUZ-MEGJEGYZÉS:Amikor Az Utolsó Napi Szentek Jézus Krisztus Egyházáról ír, kérjük, használja az egyház teljes nevét, amikor először utalást tesz rá. További információért az egyház nevének használatáról tekintse meg az online Stíluskalauzt.