Sajtóközlemény

Feltámadott! Új húsvéti videó a Mormon Tabernákulum Kórus előadásához

Örömmel tájékoztatunk mindenkit, hogy új húsvéti videó készült a Mormon Tabernákulum Kórus által előadott Feltámadott! című himnuszhoz.

Örömmel tájékoztatunk mindenkit, hogy új húsvéti videó készült a Mormon Tabernákulum Kórus által előadott Feltámadott! című himnuszhoz. A himnusz Mack Wilberg karmester által készített diadalmas hangulatú átirata, valamint a Szentföldről készített, illetve az egyház bibliai kisfilmjeiből vett gyönyörű felvételek alkotják a látványos videó anyagát, hogy így együtt egy emlékezetes húsvéti élményt nyújtsanak mindenkinek. A zenés kisfilm megtekinthető a Mormon Tabernákulum Kórus YouTube oldalán és a kórus saját honlapján is.

Händel Messiás című oratóriumának előadásával egyetemben ez a kisfilm is segíteni fog valóban lélekemelő érzésekkel megtölteni a Krisztus feltámadásáról való megemlékezés ünnepét.  Fogadják sok szeretettel!

 

STÍLUSKALAUZ-MEGJEGYZÉS:Amikor Az Utolsó Napi Szentek Jézus Krisztus Egyházáról ír, kérjük, használja az egyház teljes nevét, amikor először utalást tesz rá. További információért az egyház nevének használatáról tekintse meg az online Stíluskalauzt.